Naar boven

Upgrade jouw zomer met de Bose SoundLink Revolve en Bose QuietComfort

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Omdat het 's avonds nog lekker lang licht is, kun je meer tijd buiten doorbrengen en in de tuin, op het strand of waar je ook bent, van je favoriete muziek genieten. En doe je dat met de de Bose SoundLink Revolve of de Bose QuietComfort, dan weet je zeker dat de muziek je trommelvliezen in topvorm bereikt. Kortom, upgrade jouw zomer met Bose.

360° graden-geluid

Het fijne aan vakantie is dat als je opstaat je helemaal zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Uitslapen tot 11 uur, uitgebreid ontbijten of een anderhalf uur yogaën: er is allemaal tijd voor. En met de Bose Soundlink Revolve heb jij de hele dag jouw favoriete muziek om je heen. Of je nu in een grote woonkamer bent, een klein keukentje of op het balkon. De muziek uit de Bose SoundLink Revolve klinkt overal helder en gelijkmatig door het 360° graden-geluid. Het maakt niet uit of hij midden in de kamer staat of vlakbij een muur. Ga je een dagje naar het strand, zwembad of park? Dankzij z’n compacte formaat neem je de Bose SoundLink Revolve makkelijk mee. En met een accuduur van wel 12 uur kun je makkelijk de hele dag muziek luisteren. Zijn je kinderen een watergevecht begonnen in de tuin? Geen zorgen, want de SoundLink Revolve is waterproof én kan tegen een stootje.

Highlights van de Bose SoundLink Revolve
 • Accuduur van 12 uur;
 • Waterproof en kan tegen een stootje;
 • 360° graden-geluid
 • Groot volume uit een compacte speaker;
 • Draadloos bereik tot 9 meter;
 • Werkt met Siri & Google spraakopdrachten.
Ontdek de Bose Soundlink Revolve
slider_image_bose
Maak verbinding via Bluetooth...
slider_image_v6
En zet de Bose SoundLink Revolve aan tijdens het ontbijt...
slider_image_bose3
Gebruik hem tijdens de yogasessie...
slider_image_bose7
Op een verjaardagsfeest...
slider_image_bose8
of buiten op het dakterras.

Bose QuietComfort koptelefoon

Als je de draadloze Bose QuietComfort 35 koptelefoon op je hoofd zet, wil je hem niet meer af doen. Onderweg naar je werk, tijdens het sporten of in het vliegtuig: jij geniet in alle rust van je favoriete muziek of een interessante podcast. De koptelefoon heeft drie niveaus van acoustic noise cancelling (ruisonderdrukking) en je kiest met de actieknop zelf het juiste niveau. Word je gebeld tijdens het luisteren van muziek, dan kun je de telefoon gewoon opnemen. Ook kun je gesproken instructies geven aan Siri of Alexa en met de Bose-app twee koptelefoons aansluiten om samen dezelfde muziek te luisteren. Hoe romantisch is dat? De Bose QuietComfort 35 heeft een accuduur van 20 uur, genoeg voor een dag of drie muziek luisteren. Is de accu leeg en wil je snel door? Na 15 minuten opladen kun je al 2,5 uur lang muziek luisteren. Kortom, deze koptelefoon gaat deze zomer niet meer af.

Highlights van de Bose QuietComfort 35
 • Biedt drie noise cancellation niveaus;
 • Accuduur van 20 uur;
 • Telefoongesprekken aannemen;
 • Werkt met Siri & Google spraakopdachten;
 • Draadloos bereik tot 9 meter.
Ontdek de Bose QuietComfort 35
slider_image_bose1
Verbind met de Bose app twee koptelefoons aan één device.
slider_image_bose2
Gebruik de noise cancelling in de drukke stad...
slider_image_bose3
...of op een druk vliegveld zodat je rustig op vakantie gaat.

Welke zomerhit ga je als eerste op de Bose SoundLink Revolve luisteren?