Naar boven

Wacom Intuos: geeft je de vrijheid om de mooiste kunstwerken te maken

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Creatievelingen opgelet, want Wacom - bekend van zijn tekentablets en digitale pennen - brengt een nieuwe tekentablet uit voor zowel beginnende als ervaren creatievelingen. De nieuwkomer beschikt over onder meer Bluetooth, zodat je draadloos en dus in alle vrijheid de mooiste kunstwerken op een beeldscherm kunt maken. Lees verder voor meer info.

Uit het land van de rijzende zon

Wacom komt uit het land van de rijzende zon en maakt allerlei soorten tekentablets en digitale pennen waarmee je jouw creatieve ideeën op een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke manier kunt digitaliseren. Het Japanse merk heeft producten voor zowel hobbyisten als professionals en als je een designer of tekenaar bent, dan ken je de Wacom-producten vast wel. De Wacom Intuos is vernieuwd en daarom stellen we de nieuwe versie in onderstaande video aan je voor:

Bekijk alle producten van Wacom

Fluitje van een cent

Heb je na het zien van de video zin gekregen om te tekenen? Da’s mooi, want de nieuwe Wacom Intuos komt daarbij goed van pas. Sterker nog: wat je ook graag creëert, de Intuos helpt je nieuwe manieren te vinden om te tekenen of schilderen en je foto’s te bewerken. Installeren is dankzij Bluetooth een fluitje van een cent en omdat deze zogeheten pentablet draadloos is (behalve de Small versie zonder Bluetooth), heb je alle vrijheid om de mooiste kunstwerken te maken. De tablet heeft een groot actief tekengebied zodat je veel ruimte hebt om creatief te zijn en hij uitgerust met vier aanpasbare sneltoetsen (ExpressKeys) binnen handbereik. Handig toch? Bovendien is hij net zo dun en licht als een smartphone, zodat je ‘m makkelijk kunt meenemen.

slider3_intuos
De digitale pen is batterijloos en heeft maar liefst 4.096 drukgevoeligheidsniveaus
slider2_intuos
Op de tablet vind je vier aanpasbare sneltoetsen
slider_intuos
De tablet is net zo dun en licht als een smartphone

Een gratis softwarepakket

Ook de batterijloze, digitale pen die je bij de Wacom Intuos krijgt, is een mooi stukje techniek waar je als creatieveling echt wat aan hebt. Zo heeft hij maar liefst 4.096 drukgevoeligheidsniveaus, waardoor je alle controle en precisie krijgt om jouw ideeën te digitaliseren. De pen is bovendien licht van gewicht en uitgerust met twee sneltoetsen zodat je zo snel en comfortabel mogelijk kunt doen wat je wilt. Last but not least: om de Intuos helemaal tot zijn recht te laten komen, biedt Wacom je een gratis softwarepakket* aan. Je kunt kiezen uit Corel Painter Essentials 6 voor het maken van illustraties, Corel Aftershot 3 voor fotobewerking en Clip Studio Paint Pro voor het maken van comic- en mangatekeningen.

*Er zijn drie varianten van de Wacom Intuos: Medium, Small en Small zonder Bluetooth. Kies je de medium dan krijg je alledrie de softwarepakketten. Kies je Small, dan mag je er twee kiezen. Neem je Small zonder Bluetooth, dan krijg je één pakket naar keuze.

Wacom Intuos

De Wacom Intuos is verkrijgbaar in de kleuren zwart en pistache en komt dus met een digitale pen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

 

Wacom Intuos


Waar zou jij de Wacom Intuos heel goed voor kunnen gebruiken?