Naar boven

Ontwerp je eigen OtterBox telefoonhoesje en win hem voor jezelf en negen vrienden

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

OtterBox bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een toffe winactie. Ben jij al tijden op zoek naar een telefoonhoesje met een uniek design? Dit is je kans! Win nu een zelfontworpen OtterBox telefoonhoesje voor jou en negen vrienden. Lees snel verder om te lezen hoe je kans maakt op een gepersonaliseerd OtterBox telefoonhoesje.

Win een uniek OtterBox hoesje

Zoals vele andere start-ups is OtterBox begonnen vanuit een garage met één product. In 1998 maakte ze opbergdozen en daar zijn later telefoonhoesjes, tablethoesjes en screenprotectors bijgekomen. Om te vieren dat OtterBox nu twintig jaar bestaat is er een creatieve winactie waarbij je jouw eigen ontwerp op een OtterBox hoesje kan winnen. Doe mee en wie weet heb jij straks een goed beschermde telefoon en eindelijk dat telefoonhoesje helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Van minimalistisch design tot Mickey Mouse

De OtterBox hoesjes beschermen je telefoon tegen krassen of beschadigingen als je hem laat vallen. Daarnaast zien de telefoonhoesjes van OtterBox er ook stijlvol uit. Zo hebben de hoesjes uit de Strada-serie een minimalistisch design en een luxe uitstraling door het leren materiaal. Behalve elegante, lederen telefoonhoesjes, heeft OtterBox ook stoere, onverwoestbare hoesjes. De telefoonhoesjes uit de Defender-serie bestaan uit drie lagen en hebben een ingebouwde screenprotector. Zo hoef jij nooit meer een kleine hartaanval te krijgen als je telefoon weer eens valt.

Ontdek de OtterBox telefoonhoesjes

Win een gepersonaliseerd OtterBox telefoonhoesje

Nu is het jouw beurt om een tof design te bedenken. Ben jij al tijden op zoek naar een hoesje met je illustratie van je favoriete tattoo-ontwerper, een quote van je wijze oma of je eigen creatieve ontwerp? Pak dan nu je kans. Lees de actievoorwaarden, maak een vet design voor de OtterBox symmetry case en stuur die op in PNG-, TIFF-, AI- of PDF-formaat in 300 dpi (8 x 16 cm) naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie OtterBox’. Hierna is het kwestie van duimen en hopen dat jouw ontwerp wordt gekozen. De winactie loopt tot en met 15 juli 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

 


Met welke ontwerper zou jij graag willen dat Otterbox een samenwerking aangaat?