Naar boven

Wiko Upulse Lite en Harry: heel veel smartphone voor weinig geld

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wiko is fris, Frans en fruitig. Het smartphonemerk is in zes jaar tijd één van de grootste smartphonefabrikanten van Europa geworden. Hoe dat kan? De telefoons hebben zó'n scherpe verhouding tussen prijs en specificaties dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan. Goede voorbeelden zijn de dual sim smartphones Upulse Lite en Harry.

De ideale balans

Wiko streeft naar de ideale balans tussen de nieuwste technologieën, het mooiste design, hoge kwaliteit en de juiste prijs. En met ‘juiste prijs’ bedoelen we eigenlijk gewoon een belachelijk lage prijs, getuige het prijskaartje van de instapmodellen Upulse Lite en de Harry. Bovendien zorgt het Franse merk ervoor dat smartphones worden toegespitst op de behoeftes van gebruikers, in plaats van dat mensen zich moeten aanpassen aan hun telefoon. Laten we eens kijken hoe dat uitpakt bij de Upulse Lite en Harry!

Upulse Lite: voor de ultieme multimedia-ervaring

De Upulse Lite is één brok multimedia. De creatieve en intuïtieve 13 megapixel camera heeft bijvoorbeeld automatische scèneregistratie en is te bedienen met de vingerafdrukscanner, zodat je geen acrobatische toeren meer hoeft uit te halen voor selfies. Aan de voorkant zit bovendien nog een selfiecamera van 8 megapixel. Het lekker grote (5,2 inch) en kraakheldere IPS-scherm geeft dankzij z’n 500 nits ook nog topbeeld in het volle zinlicht. Door het stevige geheugen van 32 GB kun je naar hartenlust foto’s, video’s en muziek opslaan. De Upulse Lite is verkrijgbaar in het zwart en goud. Multimedi-ideaal!

Harry: razendsnel en spotgoedkoop

De Harry wordt door Wiko ook wel ‘the speedy one’ genoemd. Net zoals de Upulse Lite heeft hij een krachtige quad core 1,3 GHz en 3GB intern geheugen voor het betere multitasken. Oftewel: je switcht probleemloos en razendsnel tussen apps als Facebook, WhatsApp en Snapchat. Met zijn 16 GB geheugen heb je wat minder opslagruimte dan bij de Upulse Lite, maar je kunt het met een MicroSD-kaart uitbreiden tot 128 GB. De camera achter is 13 megapixel en die aan de voorkant 5 megapixel. Het IPS-scherm is met 5 inch iets kleiner dan die van de Upulse Lite. De Harry is nóg scherper geprijsd en wordt geleverd in grijs, blauw en goud. Speedy Harry!

Wiko

Om mee gezien te worden

Mooi meegenomen is dat deze twee Wiko’s niet alleen topspecificaties en een gunstige prijs hebben, maar ook een zeer stijlvol design. Met hun metalen buitenkant van brushed aluminium zijn het smartphones waarmee je gezien kunt worden!

Dual sim: dubbel gemak!

Beide smartphones hebben dual sim. In normalemensentaal: je kunt er twee simkaarten in doen en dus twee telefoonnummers tegelijkertijd mee gebruiken! Dat is bijvoorbeeld erg handig als je een werk- en een privénummer hebt. Of in het buitenland bent: met een lokale simkaart kun je dan heel voordelig bellen en internetten.

Wiko

De paradepaardjes van Wiko

Naast de Upulse Lite en de Harry heeft Wiko nog veel meer smartphones in het assortiment. Van high-end tot budget en alles daar tussenin. Opvallende paarden in de stal zijn bijvoorbeeld het vlaggenschip WIM, een premium dual camera smartphone die video’s in 4K kan schieten. En de 98 gram lichte Highway Pure, ’s werelds dunste 4G-telefoon. Prachtige paradepaardjes!

Bekijk alle smartphones van Wiko

 

Wiko

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Reageer hier en praat mee!