Naar boven

Waarom wij blij worden van een Motorola smartphone

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Motorola, dat is echt een merk waar wij blij van worden. Wie kent nog de alom bekende Motorola RAZR uit 2003? Het moge duidelijk zijn dat Motorola al sinds jaar en dag smartphones produceert. Maar wat maakt het merk nu zo speciaal? Dat bespreken we in dit blog.

Spectaculair innovatief

Smartphones van Motorola staan al jaren bekend om hun goede prijs- kwaliteit verhouding. Naast hun betaalbare smartphones, weet Motorola ook altijd met de meest innovatieve snufjes te komen. Neem nou de Moto Mods: hiermee kun je de Moto Z smartphone serie gemakkelijk uitbreiden met stukjes hardware die je achterop je telefoon klikt. Zo transformeer je jouw Motorola smartphone om tot een geluidsinstallatie, gameconsole of 360 graden camera. Hello Moto Mods! Wist je trouwens dat de Moto Z2 Force beschikt over een scherm met ShatterShield? Hierdoor krijg je geen barst meer in je telefoonscherm – hoe fijn is dat? Dan een laatste nieuwtje: deze maand staat de Moto X4 voor de deur en dit toestel kun je volledig onder water gebruiken. Bellen onder douche, onderwaterfoto’s: het kan allemaal.

Motorola smartphone

Bekijk de Motorola Z smartphone serie

Dubbel zo slim: dual sim in (bijna) elk toestel

Wist je dat elke Motorola smartphone beschikt over dual-sim? Met een dual sim telefoon gebruik je twee simkaarten in één telefoon. Zo ben je bereikbaar op twee verschillende telefoonnummers en dat is wel zo handig als je zowel zakelijk- als een privénummer hebt. Of als je kosten wilt besparen in het buitenland. Stop eenvoudig een lokale simkaart (met data) in je Moto, terwijl je gewoon bereikbaar bent op je vertrouwde telefoonnummer.

Moto Acties

Nog een leuk weetje over de smartphones van Motorola: met de app Moto Acties – te vinden op elke Motorola – kun je je telefoon nog verder customizen door functies aan bepaalde acties te koppelen. Voorbeelden:

  • Schakel de zaklamp in of uit door twee keer met de telefoon te schudden;
  • Draai twee keer met je pols om de camera te activeren;
  • Plaats de telefoon met het scherm omlaag om het geluid van meldingen en oproepen uit te schakelen.

Tof en handig!

Hoogwaardige kwaliteit en grote accucapaciteit

Elke Motorola smartphone is voorzien van een vingerafdrukscanner en sterke aluminium behuizing. Je smartphone is zo super veilig en voelt stevig aan. Onder het aluminium jasje van je smartphone zit ook nog eens een forse batterij, waardoor je het toestel tot in de late uurtjes (of vroege, natuurlijk) kunt gebruiken. Is de telefoon toch bijna leeg? Dan heb je dankzij de TurboPower oplader binnen 15 minuten weer genoeg accucapaciteit voor ten minste zes uur.

Motorola smartphone

De meest pure vorm van Android

Op de smartphonemarkt zijn er maar weinig toestellen die Android in zijn puurste vorm draaien. De bekende Google toestellen zoals de Nexus en Pixel draaien stock Android, maar de meeste merken leggen er hun eigen laag nog eens overheen. Motorola heeft deze laag niet en draait dan ook volledig op stock Android. Het voordeel van stock Android is dat deze toestellen supersnel updates krijgen. Niet alleen de nieuwste Android versies, maar ook de maandelijkse beveiligingsupdates. Dankzij deze updates is stock Android dus ook veiliger. Daarnaast is stock Android ook hele erg gebruiksvriendelijk. Alleen maar voordelen dus!

Motorola smartphone

Ben je al om?

Klinkt allemaal verdraaid handig, vind je ook niet? Mocht je een Motorola smartphone overwegen, neem dan vooral een kijkje in onze Motorola shop. Je vindt hier alle nieuwste, betaalbare, modellen van Motorola. Hello Moto!

Naar de Motorola shop


Wat vind jij het meest innovatief aan de Motorola smartphones?