Naar boven

Je leven wat simpeler? Yes, met deze Belkin telefoonaccessoires!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Je smartphone is je steun en toeverlaat. Gemiddeld hebben we 'm zelfs zo'n twee uur per dag vast. Tegenwoordig zijn er allerlei accessoires waarmee jij je smartphone simpeler, efficiënter en veiliger kunt gebruiken. Zoals van Belkin, een van de meest toonaangevende accessoiremakers. Dit zijn de populairste Belkin telefoonaccessoires van 2017.

Raak overtuigd van de kracht van technologie

Belkin gelooft in de kracht van technologie. En maakt zulke inventieve en handige producten dat jij daar ook in gaat geloven. Het Amerikaanse merk biedt een gigantisch scala aan veelgeprezen accessoires en producten, die meestal iets met connectiviteit te maken hebben. En de producten die in dit blog aan bod komen, zijn de populairste telefoonaccessoires van Belkin, van 2017.

Laad maar!

Belkin is vooral bekend geworden bij het grote publiek door zijn hoogwaardige telefoonaccessoires. Neem bijvoorbeeld de opladers, die gebruiksgemak en een duurzaam design combineren met 100% veiligheid. Met de thuislader met vaste micro-USB-kabel laad je met 12 watt op, zodat je tot 40% sneller klaar bent dan bij de meeste opladers. Door de minimalistische vormgeving valt deze charger niet op en past hij bij ieder interieur. Voor nieuwere iPhones zonder 3,5 mm audio-uitgang is de audio- én oplaadadapter met aux- en Lightning-aansluiting een uitkomst: je kunt muziek luisteren met je 3,5 mm-hoofdtelefoon terwijl je telefoon oplaadt.

Losgaan met draadloos

Draadloos opladen is momenteel een hot topic in smartphoneland. Niet zo vreemd, je hebt namelijk geen gedoe met kabels. Leg je telefoon gewoon op het laadstation en even gemakkelijk pak je ‘m er weer af als je bijvoorbeeld wordt gebeld. Belkin heeft een stel praktische en oerdegelijke draadloze opladers. De Boost Up wireless Qi charger is bijvoorbeeld geschikt voor alle telefoons die Qi-compatibel zijn. Heb je een iPhone X, iPhone 8 Plus of iPhone 8? Kies dan voor een Boost Up wireless charging pad voor Apple.

belkin_telefoonaccessoires_oplader
Ik leg ‘s nachts mijn telefoon erop en mijn telefoon laad meteen op. Het is heel makkelijk en handig.
Belkin Boost-up Wireless charger

Kabels: voor de draad ermee!

Wireless is more! Maar kabels kunnen ook verdomde praktisch zijn. Belkin heeft bijvoorbeeld USB naar Lightning-kabels, supersterke micro-USB kabels en razendsnelle USB-C-kabels. Een van de populairste Belkin-kabels van 2017 is de MIXIT Apple Lightning naar USB-kabel. Daarmee kun je je iPhone, iPad, iPod en iPad Mini laden en synchroniseren via een USB-poort.

belkin_telefoonaccessoires_laadkabel
Doet het prima, wat stugger/steviger dan originele Apple-kabeltjes, gaan daardoor hopelijk langer mee.
Belkin MIXIT Apple Lightning naar USB Kabel

Bescherm je scherm (en de rest)

Je smartphone is geweldig, maar ook kwetsbaar. Met de telefoonhoesjes en screen protectors van Belkin kan jouw telefoon gelukkig tegen een stootje of krasje. De Tempered Glass screenprotector voor iPhone 6, iPhone 7 en iPhone 8 is een beschermlaag voor je scherm die zelfs drie keer sterker is dan echt glas. En het Air Protect SheerForce hoesje voor iPhone 7 en iPhone 8 ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt dankzij de Air Protect-technologie ook de hoogst mogelijke bescherming tegen vallen en stoten. Een val valt dan dus mee!

Houder: houdt (van) je telefoon

Een telefoonhouder is cruciaal voor navigeren of muziek luisteren in de auto. Er zijn Belkin telefoonhouders voor bijvoorbeeld je dashboard, bekerhouder, aanstekeraansluiting of voorruit. Een echte publiekslieveling is deze telefoonhouder voor het ventilatierooster. Zeer praktisch, want je hebt er geen zuignappen of andere bevestigingsmiddelen voor nodig!

belkin_telefoonaccessoires_telefoonhouder
Degelijk en fijn product. Goed voor iedere soort telefoon, fijn dat je toestel met hoesje er ook in kan.
Belkin telefoonhouder voor ventilatierooster in de auto

Bekijk alle Belkin telefoonaccessoires


Wat vind jij het handigste telefoonaccessoire en waarom?