Naar boven

Otterbox Connected: verbonden dankzij een otter

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Otterbox ken je wellicht van zijn beschermhoesjes voor smartphones en tablets. Zo nee, dan kun je in dit blog kennismaken met het merk met de otter in het logo en hun nieuwe lijn van 'ruggedized accessoires' ontdekken. En zo ja, dan lees je natuurlijk ook verder.

Duurzaam en robuust

Toegegeven, de naam Otterbox doet je niet meteen denken aan beschermhoesjes, kabels, powerbanks en snelladers. Een bijzondere naam dus. Wel toepasselijk, want het merk ontwikkelt bijzondere producten. Producten die niet alleen handig zijn, maar ook extreem duurzaam en robuust. In sommige gevallen zelfs onverwoestbaar, zoals de smartphonecases uit de Defender-serie of, in het geval van de cases uit de Commuter serie, slank, stijlvol en heel sterk.

Hetzelfde hout

Als aanvulling op de verschillende productlijnen met smartphonecases en beschermhoezen voor tablets heeft Otterbox een reeks ruggedized accessoires ontwikkeld die van uit hetzelfde sterke en duurzame hout gesneden zijn (niet letterlijk natuurlijk) als de cases en hoezen. Case closed? Nee, zeker niet. We lichten de nieuwe producten uit de Otterbox Connected lijn hier uit:

Ruggedized kabels
Een extra (snelle) oplaadkabel voor onderweg komt altijd goed van pas toch? De ruggedized kabels van Otterbox zijn supersterk en flexibel omdat ze zijn gemaakt van gevlochten nylon. Ze zijn wel 10.000 keer getest en zullen nooit gaan rafelen of stropen, of erger nog, breken. Bovendien zorgt de behuizing aan de uiteinden, gemaakt van geanodiseerd aluminium en afgewerkt met een premium anti-roestfinish, ervoor dat je de kabel heel lang kunt gebruiken – zonder dat hij kuren gaat vertonen. Je kunt kiezen uit drie kabels: de Otterbox Lightning kabel (door Apple gecertificeerd), de Otterbox Micro-USB kabel en de Otterbox USB-C kabel. Elke kabel is verkrijgbaar in een lengte van 1, 2 en 3 meter.

Otterbox Connected

Otterbox Powerbank
Dankzij deze powerbank kom je nooit zonder stroom te zitten, want hij kan je smartphone of tablet razendsnel van verse stroom voorzien. Hij heeft twee usb-uitgangen, een capaciteit van 20.000 mAh (ter vergelijking, de batterij van een Samsung Galaxy S8 heeft 3000 mAh) en zijn ijzersterke behuizing is gemaakt van polycarbonaat en siliconen, zodat hij tegen vallen en stoten kan. Sterker nog: hij heeft een IP54-certificering en dat betekent dat ‘ie zo goed als stofdicht is én volledig plenswaterdicht is.

Otterbox Connected

High-speed oplaadtechnologie

Ook nieuw zijn de Otterbox Single port EU Wall PLUG en de Otterbox Dual Car Charger 4.8 Amp. Eerstgenoemde is een adapter met usb-poort en 2.4 AMP high-speed oplaadtechnologie, zodat het apparaat dat je eraan hangt, extra snel wordt opgeladen. Hij is ruggedized net als de andere Otterbox Connected producten, dus robuust, supersterk en in dit geval gemaakt van vlamvertragend materiaal voor veilig opladen. De Otterbox Dual Car Charger heeft twee usb-poorten, zodat je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Net als de andere Otterbox-producten is de autolader robuust, maar ook compact en licht van gewicht. Snel opladen kan hij ook, want hij heeft eveneens de 2.4 AMP high-speed oplaadtechnologie.

Otterbox Connected

Kortom, you don’t want another. But you do want an Otterbox…

Bekijk alle producten van Otterbox

 


Welk product van Otterbox komt jou heel goed van pas?