Naar boven

Op wintersportvakantie met Belkin

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Heb je een wintersportvakantie op de planning staan? Mooi zo, want dan komen deze smartphone-accessoires van Belkin goed van pas onderweg, op de piste en 's avonds in het appartement.

Voor onderweg

Het laatste wat je wilt is verdwalen op weg naar de wintersportbestemming. Okay, verdwalen is een groot woord, maar het is wel fijn als rechtstreeks naar de juiste bestemming kunt rijden. Gelukkig kun je tegenwoordig overal in Europa je smartphone en dus je favo navigatie-app gebruiken omdat je geen kosten voor dataroaming* betaalt. Besluit je je telefoon als navigatiesysteem te gebruiken, dan is het wel zo slim en veilig om de Belkin telefoonhouder voor in de auto mee te nemen. Deze verstelbare houder schuif je in het ventilatierooster van je auto zodat je – nadat je jouw telefoon erin hebt geklikt – handsfree kunt navigeren.

*Dit verschilt per provider, dus vraag het even na voordat je naar het buitenland gaat.

Even opladen
Vergeet alleen niet dat de batterij van je smartphone snel leegloopt omdat de navigatie-app actief is, dus komt de Belkin BOOST↑UP™ autolader (met twee usb-poorten) goed van pas om je telefoon van ‘sap’ te voorzien. Zit je met meer dan twee mensen in de auto, dan is de Belkin Road Rockstar de lader die je nodig hebt. Deze lader heeft vier usb-poorten, zodat de passagiers met hun tablet, e-reader of portable game console zo lang ze willen gebruik van het apparaat kunnen blijven maken.

Voor op de piste

Deze ochtend is het zover: de eerste afdaling – heerlijk! Op de piste wil je natuurlijk wel kunnen bellen en bereikbaar zijn voor je vrienden en/of familie, aangezien je elkaar weleens kwijt kunt raken of bij de verkeerde skilift staat. Enne, je wilt vast wel wat mooie foto’s maken van het uitzicht. Om te voorkomen dat je telefoon uitvalt omdat de batterij leeg is, adviseren we je om een powerbank mee te nemen. Neem bijvoorbeeld de Belkin Pocket Power 5000 mee. Deze powerbank is leverbaar in drie kleuren (zwart, zilver en roze), past in je broekzak en hij kan tot wel bijna twee keer je telefoon volledig opladen.

Meer power
Wil je meer power en je smartphone tot wel vijf keer volledig kunnen opladen? Dan neem je de Belkin Pocket Power 15K mee. Deze powerbank heeft twee usb-poorten, dus kun je er – bijvoorbeeld tijdens de lunch – twee telefoons (of andere apparaten) tegelijkertijd mee opladen. Ideaal.

Voor ’s avonds

Na een dag skiën of snowboarden strijk je moe maar voldaan neer in het appartement waar je met je familie en/of vrienden verblijft. Tijd om allemaal te relaxen, dus stream je een film op je telefoon of tablet, struin je door je Facebook-timeline, stuur je de mooiste foto’s door naar je beste vriend of vriendin of lees je een boek op je e-reader. Een ieder doet graag wat anders om te ontspannen, maar als je de Belkin Family Rockstar bij je hebt, dan doen jullie dat sowieso samen. Dit laadstation heeft namelijk vier usb-poorten en kan dus meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, zodat iedereen z’n ding kan doen – ook al is er maar één stopcontact vrij.

Belkin

Bekijk alle telefoonaccessoires van Belkin


Welk Belkin-product neem je zeker mee op wintersportvakantie?