Naar boven

Ontdek de nieuwe Motorola G6, G6 Plus en G6 Play

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het design telt. Ontdek daarom de nieuwe toestellen van Motorola; de G6, G6 Plus en de G6 Play. Het FULL HD+ Max Vision-beeldscherm loopt van rand tot rand, zodat jij op een nog groter scherm al je video’s en foto’s bekijkt. De 3D glazen achterzijde geeft de G6 een high-end uitstraling en dat is nog maar het begin, want de binnenkant is minstens zo indrukwekkend.

Kleine body, groot scherm

Het nieuwe Full HD+ Max Vision-beeldscherm van de G6-serie loopt van rand tot rand, vrijwel zonder gleuf. In tegenstelling tot normale beeldschermen hebben de G6 schermen een 18:9-weergave, waardoor je in één oogopslag meer ziet. Je hoeft minder te scrollen op websites en je leest artikelen en blogs op één scherm. De glazen 3D-cover op de G6 en G6 Plus reflecteert het licht en de displays zijn beschermd tegen krassen door het Corning® Gorilla® glas.

Creatief camerasysteem

De Moto G6 en de Moto G6 Plus hebben een dubbele camera aan de achterzijde waar je schitterende shots en speciale effecten mee schiet. Maak bijvoorbeeld een professioneel portret door een vervagingseffect aan de achtergrond of voorgrond toe te voegen. Door het grote diafragma maak je de mooiste foto’s, zelfs bij weinig licht. Ontdek je creatieve kant en ga los met toffe gezichtsfilters of neem time-lapsevideo’s op.

Gezichtsherkenning

De Moto G6 is de eerste Motorola telefoon met een slim camerasysteem. Heb je altijd al meer willen weten over een plaatselijk monument? Als je de camera erop richt, wordt het automatisch herkend en krijg je er meer informatie over. Zelf word je ook herkend: ontgrendel je telefoon door er alleen maar een blik op te werpen.

slider_image_motorola_g6_3
Motorola moto G6 Plus
slider_image_motorola_g6_2
Motorola moto G6 Plus
slider_image_motorola_g6
Motorola moto G6 Plus

Mis nooit een fotomoment

De Moto G6 Play is voorzien van een enkele 13 MP-camera, waarmee je geweldige foto’s schiet. Gebruik Phase Detection Auto-Focus om snel scherp te stellen en nooit een moment te missen. Bij de G6 Play en G6 krijg je altijd de beste foto’s: de camera maakt automatisch meerdere opnames en raadt de beste aan om te bewaren. Valt je telefoon net uit als jij een foto of video wilt maken? Door de TurboPower oplader is je accu binnen 15 minuten al voldoende opgeladen om de hele middag verder te klikken en flitsen.

Bepaal alles met je vinger

De vingerafdruklezer bevindt zich op de achterkant van de Moto G6 Play. Je ontgrendelt niet alleen je telefoon, maar met Moto Key kun je met een eenvoudige aanraking je favoriete apps met wachtwoord en zelfs websites op je laptop openen. Op de Moto G6 en G6 Plus zit de multifunctionele vingerafdruklezer op de voorkant. Ontgrendel hiermee je telefoon, log in op apps én gebruik het als navigatietoets. Swipe naar links om terug te gaan, naar rechts om recente apps te openen, tik om naar het homescreen te gaan en druk je vinger wat langer op de vingerafdruklezer om je telefoon te vergrendelen. Handig, zo staat je scherm niet helemaal vol met knoppen en heb jij meer overzicht.

Motorola G6

Moto Actions

Of je nu de camera opent met een polsbeweging of de zaklamp activeert door twee keer omlaag te schudden: Moto Actions reageert op wat je doet. Met Moto Actions zijn dagelijkse interacties nog handiger te gebruiken door eenvoudige gebaren te maken. Dit handige snufje heb je standaard met de Moto-app op je telefoon.

RELEASE & PRE-ORDER DATE
  • De G6 Plus is beschikbaar op 7 mei. Pre-order de G6 Plus vanaf 19 april en krijg een Motorola Bluetooth headset cadeau!
  • De G6 en G6 Play zijn beschikbaar op 4 juni. Pre-order G6 en G6 Play vanaf 7 mei.

Pre-order de G6 Plus Deep Indigo (zwart)Pre-order de G6 Plus Sterling Blue (blauw)


Welke Motorola G6 ga jij pre-orderen?