Naar boven

Loop geen blauwtje met de Motorola Moto X4

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Met de Motorola Moto X4 haal je niet alleen een stijlvolle smartphone, maar ook een goede camera in huis. De Moto smartphone heeft een prachtig glanzend ontwerp, waardoor de telefoon een premiumuiterlijk heeft. Daardoor krijgen we veel bekijks en vaak de vraag welk toestel we in onze handen hebben. Daarnaast hoef je niet te vrezen om tijdens Valentijnsdag een blauwtje te lopen, want deze smartphone kan met gemak een plens water opvangen omdat hij waterdicht is.

Dubbele camera, twee keer zoveel fun!

De Motorola Moto X4 is voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde van 12 en 8 megapixel. Deze camera levert haarscherpe foto’s af. De 8 megapixel camera heeft een groothoeklens, waarmee je prachtige panoramafoto’s kunt maken. Ook kun je dankzij de dubbele camera foto’s maken met speciale diepte-effecten waardoor je mooie bokeh-effecten creëert op de achtergrond. Maak je toch liever selfies van jezelf of samen met je geliefde? Dan maak je ook hele mooie foto’s met de 16(!) megapixel selfiecamera. En doordat de selfiecamera een flitser heeft, maak je ook de mooiste selfies in het donker!

Motorola Moto X4

Hardware

De specificaties van de Moto X4 zijn een ware upgrade ten op zichte van de Moto Z Play en de Moto Z2 Play. Zo kan de telefoon bijvoorbeeld veel sneller schakelen in het werkgeheugen, waardoor hij sneller is. Standaard heeft het toestel 64 GB aan opslagcapaciteit. Je kunt dit uitbreiden met een micro-sd kaart tot maar liefst 2 TB. Het voordeel van deze uitbreiding is dat de SD-kaart een geheel vormt met de standaard opslagcapaciteit. Hierdoor heb je, wat weinig Android-toestellen hebben, de mogelijkheid om apps op je SD-kaart te zetten. Ben je tevreden met de bestaande opslagruimte? Dan kun je er ook voor kiezen om een extra simkaart in je X4 te stoppen. Zo ben je bijvoorbeeld op zowel een zakelijk als privénummer bereikbaar op één toestel. Daarnaast is de telefoon voorzien van een 3.000 mAh accu, wat voldoende is om een hele dag door te komen.

Waterdicht, wel zo fijn

Waar de meeste Motorola-smartphones alleen maar spatwaterdicht zijn, kan de Motorola Moto X4 daadwerkelijk onder water gehouden worden zonder kapot te gaan. Zo kun je dus unieke onderwatervideo’s maken op vakantie! Op deze functie krijg je overigens 2 jaar garantie.

Motorola Moto X4

De sleutel tot jouw alles; Moto vingerafdrukscanner

Een nieuwe functie van de Motorola Moto X4 is Moto Key. In feite is dit een wachtwoorden-manager, waarmee je met een vingerafdruk toegang hebt tot websites, apps en de telefoon zelf. Hierdoor hoef je jouw wachtwoorden nooit meer te onthouden en is een vingerafdruk meer dan genoeg beveiligd. Ook kun je de actieve vingerafdrukscanner gebruiken als navigatieknop. Swipe je naar links, dan ga je een stap terug in een geopende app. Swipe je naar rechts, toon je alle geopende actieve apps. Druk je iets langer op de vingerafdrukscanner, dan (un)lock je jouw X4. Het bijkomende voordeel van de vingerafdrukscanner als navigatieknop is dat er zo meer schermruimte ontstaat.

Stock Android; de perfecte Android ervaring!

Op de smartphonemarkt zijn er maar weinig toestellen die Android in zijn puurste vorm draaien. De bekende Google-toestellen zoals de Nexus en Pixel draaien ‘stock’ Android, maar de meeste merken leggen er hun eigen laag overheen. Motorola heeft deze laag niet en draait dan ook volledig op stock Android. Stock Android wordt vaak geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid die het meekrijgt.

Snel opgeladen dankzij Moto Turbopower

Turbopower is een unieke techniek van Motorola om jouw smartphone in een korte tijd extreem veel accuduur te geven. De inbegrepen TurboPower-lader geeft je tot acht uur batterijspanning in slechts 15 minuten! Daarnaast zit er bij de X4 ook een losse USB naar USB-C kabel inbegrepen. Hierdoor kun je jouw telefoon ook opladen via een computer of bestanden overzetten van en naar je computer.

Motorola Moto X4


Reageer hier en praat mee!