Naar boven

De Fysic seniorentelefoon is van alle gemakken voorzien

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Voor mensen met een verminderd gehoor, zicht of geheugen zijn sommige telefoons en smartphones wat lastiger te gebruiken. Gelukkig heeft Fysic daar een mooie oplossing voor bedacht: duidelijke seniorentelefoons die door iedereen goed te gebruiken zijn. Lees snel verder!

Duidelijk en eenvoudig

Als eerst verrassen we je met een nieuwtje. Met dit blog introduceren we namelijk de Fysic FX 8025 Senioren DECT telefoon COMBO. Een handige bureautelefoon mét draadloze DECT handpost speciaal voor senioren. Deze telefoon beschikt over een groot, verlicht display en een groot toetsenbord. Er zit een handig bellampje in, zodat je meteen ziet dat er gebeld wordt. Je ziet op het display ook direct door wie je gebeld wordt en met welk nummer. Mocht je het toch niet meteen horen, dan is het ingebouwde antwoordapparaat erg nuttig. Daarnaast kun je het gespreksvolume vrij hard zetten en is het geschikt voor hoortoestellen (H.A.C.). Deze handige combo is daarnaast nog eens uitbreidbaar met de Fysic FX-8010: een eenvoudige extra DECT handpost met fototoetsen. Oftewel; dé ideale telefoon voor senioren.

Een unieke seniorensmartphone

Wil je toch een beetje met de tijd meegaan, maar vind je een normale smartphone lastig te begrijpen? Ga dan voor de Fysic FMA-5000 Seniorentelefoon. Dat is een gemakkelijke smartphone met een overzichtelijk en begrijpbaar menu. Helemaal ontwikkeld voor ouderen. Zelfs het besturingssysteem van Android is een aangepaste versie met grotere iconen en tekst. Alleen de praktische functies zijn daardoor te zien en apps zoals WhatsApp zijn al speciaal ingesteld. Deze smartphone beschikt over Bluetooth, 3G Internet, WiFi én een uitgebreide SOS functie voor een gerust gevoel. Dat laatste is een uitgebreide alarmfunctie waarmee 5 nummers worden gealarmeerd en je locatie wordt doorgestuurd via een SMS. Al met al is deze telefoon net zo makkelijk te gebruiken als een normale GSM.

Gebruiksgemak en comfort

Bij een mobiele telefoon denk je misschien aan een ingewikkeld toestel. Maar veel mensen hebben al genoeg aan drie essentiële functionaliteiten. Namelijk bellen, sms-berichten versturen en spontane momenten vastleggen met de camera. Speciaal om die mensen te helpen is de Fysic FM7800 Senioren GSM ontwikkeld. Toch kan dit toestel nog iets meer dan die drie functies. Het kan namelijk eventueel fungeren als wekker, radio of agenda. En extra fijn is de ingebouwde SOS functie. Zo helpt de telefoon je om snel een vriend, familielid of buur te bereiken. Mocht dat nodig zijn natuurlijk.

Fysic seniorentelefoon

Bekijk alles van Fysic


Wat vind jij het fijnst aan een speciale seniorentelefoon?