Naar boven

Trotseer alle wegen met de TomTom die bij jouw reis past

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Wat zijn jouw plannen voor deze vakantie? Een dagtrip naar een pretpark in de buurt, een roadtrip door Europa of misschien wel een wereldreis? Wat je ook gaat doen, TomTom is je ideale reispartner. In dit blog vind je het navigatiesysteem dat het beste bij jouw reis past.

Ga op avontuur

Waar zouden we zijn zonder navigatiesystemen? Nergens! Of in elk geval stukken later dan gepland. Met een goed navigatiesysteem ga je gewoon stukken zorgelozer op reis. Locatie invoeren en gaan. TomTom heeft voor iedere reis een perfecte oplossing. Want als je dichtbij huis blijft, heb je bijvoorbeeld geen navigatiesysteem met werelddekking nodig. Waarschuwingen voor trajectcontrole zijn dan juist weer wel handig. Zo geeft TomTom je een visuele waarschuwing in de rijweergave en een hoorbare waarschuwing wanneer je een trajectcontrole nadert. Precies weten wat het beste TomTom-navigatiesysteem is voor jouw reis? Lees dan snel verder.

Alle TomTom-navigatiesystemen

tomtom-1
Updates via wifi, geen computer nodig
tomtom-2
Gratis lifetime map updates
tomtom-3
Gratis actuele verkeersinformatie

Dagtrip dichtbij huis?

Een dagje naar een pretpark of dierentuin in Nederland? Met een TomTom Start 42 of 52 ben je er zo. Het zijn de perfecte gidsen voor een trip naar een dorp of stad. Deze navigatiesystemen zijn van alles voorzien; Touchscreen, Lifetime maps EU, drie maanden lang flitswaarschuwing, geavanceerde rijstrookaanwijzingen en gratis software-updates. Allemaal respectievelijk op een 4,3 en een 5 inch scherm. Wil je net iets verder gaan? Kies dan voor een TomTom Start 62 met een 6 inch scherm en de meest recente kaarten.

Citytrip of roadtrip door Europa?

Ga je naar Spanje, Zuid-Frankijk, Italië of Kroatië? Met het navigatiesysteem ingesteld kan de autovakantie niet meer stuk. Speciaal voor reizen binnen Europa heeft TomTom verschillende navigatiesystemen waar je uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld de TomTom VIA 52 of de VIA 62. Met deze navigatiesystemen plan je intelligente routes waarmee je realtime verkeersdrukte kunt vermijden. Ook zijn ze voorzien van gratis kaartupdates en realtime services zoals Lifetime TomTom Traffic en waarschuwingen voor trajectmeting en flitsers. Ben je letterlijk niet te stoppen? Dan is de nieuwste TomTom VIA 53 iets voor jou. De VIA 53 leest met gemak je berichten en WhatsApp berichten voor wanneer jij dat wilt. Zo kun jij je concentreren op de weg en reis je veilig naar je bestemming. Aangezien de updates via wifi verlopen, heb je niet eens een computer nodig. Met alle VIA’s kun je overigens handsfree bellen. Ideaal!

Op wereldreis?

Zelfs de grootste avonturiers verdwalen liever niet. Dus ga je op vakantie naar een ver en vreemd land? Zorg dan dat je een TomTom met werelddekking meeneemt. Deze TomTom GO 520 of 620 bijvoorbeeld. Uiterst complete navigatiesystemen met kaarten van maar liefst 152 landen. Ze hebben alles wat je nodig hebt om overal ter wereld veilig en comfortabel je bestemming te bereiken. TomTom GO kan daarbij zelfs berichten van je telefoon voorlezen; altijd handig onderweg. En voordat je in de auto stapt, plan je je ritten eenvoudig met TomTom MyDrive.

Next level: TomTom GO 5200 en 6200
Ontdek de TomTom GO 5200 en 6200: het slimmere, snellere en beter verbonden navigatiesysteem met geïntegreerde SIM-kaart. Dankzij de updates via wifi heb je geen computer meer nodig. Ook je smartphone gebruiken is overbodig in de auto, want dankzij deze navigatiesystemen kun je handsfree bellen en berichten besturen via stembesturing. Met veilige connectiviteit als resultaat. Ook deze toestellen beschikken over TomTom Drive, Lifetime Maps, verkeersinformatie en flitserupdates. Je ontvangt zelfs waarschuwingen voor trajectcontroles op je 5 of 6 inch scherm. En het fijnste van alles; je betaalt geen extra roamingkosten wanneer je in het buitenland rijdt.

TomTom Navigatiesystemen
Slimmer, sneller, beter
TomTom Navigatiesystemen
Ideaal tijdens een wereldreis

Fijne vakantie!

Hopelijk heb je voor deze zomervakantie een leuke reis gepland, want zoals je ziet is TomTom er helemaal klaar voor. Of je nu kiest voor echte topmodellen met werelddekking of een toestel dat geschikt is voor je dagtrip naar de dierentuin; TomTom navigatietoestellen brengen je overal. Goede reis!


Waar ga jij naartoe deze zomervakantie?