Naar boven

ASUS Zenwatch 3: de nieuwe definitie van een smartwatch

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Smartwatch. Je hoort het woord overal voorbij komen. Maar wat het eigenlijk inhoudt, is niet altijd even duidelijk. Gelukkig weet je dankzij de nieuwe ASUS Zenwatch 3 precies wat er wordt bedoeld. De definitie van een smartwatch komt namelijk tot leven in deze musthave en al zijn unieke functionaliteiten. Dé perfecte belichaming van deze handige gadget.

Klassieke vernieuwing

Misschien zou je deze innovatieve gadget niet direct met de woorden ‘klassiek’ en ‘traditioneel’ beschrijven. Maar dat is ‘ie wel. De ASUS ZenWatch 3 heeft namelijk heel veel weg van een klassiek horloge. Hij volgt de traditie van fijne uurwerken met zijn luxe, op details gerichte ontwerp. Ook heeft deze smartwatch een constructie van kwalitatief hoogwaardige materialen. Natuurlijk vind je daarnaast allerlei handige functionaliteiten die je verwacht op een smartwatch. Bijvoorbeeld de innovatieve snellaad-technologie, waarmee je ‘m in slechts 15 minuten tot 60% oplaadt. Maar er is meer dan dat.

Asus zenwatch 3

Een schat aan functies

De ASUS Zenwatch 3 is makkelijker te bedienen, dankzij de nieuwe ring en het drie-knops ontwerp. De bovenste knop opent razendsnel je favoriete app of functie, net als een sneltoets. De middelste knop biedt toegang tot een schat aan nuttige functies om je leven net wat makkelijker te maken. De onderste knop staat voor de Eco-modus. Heel handig wanneer je een extra lange accuduur nodig hebt. En dan is er ook nog de ASUS ZenFit-app. Samen met je smartwatch zorgt deze app ervoor dat je gemotiveerd wordt om meer te bewegen, dat je jezelf doelstellingen geeft en dat je inzicht krijgt in je gezette stappen.

Een lust voor het oog

Zoals we eerder al benoemden, is het tijdloze ontwerp van deze smartwatch een echte eyecatcher. Naast het feit dat je in één oogopslag tijdige informatie kunt opnemen, is het uiterlijk heel uniek. Dit is namelijk geïnspireerd op een ringvormige zonsverduistering, waardoor het verfijnde stijl en vakmanschap uitstraalt. Zoals in de video te zien is, kun je zelf het perfecte horloge creëren dankzij het aanpasbare ontwerp. Dat zorgt ervoor dat je de ASUS Zenwatch 3 écht op iedere gelegenheid kunt dragen. Zelfs tijdens een flinke regenbui. De enige keuze die je van te voren hoeft te maken, is de keuze tussen zilver en donkerbruin.

Asus zenwatch 3
Verfijnde, klassieke stijl
Asus zenwatch 3
met snellaad-technologie
Asus zenwatch 3
De meest innovatieve smartwatch

Perfectie om je pols

Dat deze luxe accessoire er heel bijzonder uitziet, is niet te missen. Maar wist je al dat hij ook geweldig aanvoelt tijdens het dragen? Dat komt omdat de ASUS ZenWatch 3 minutieus is vervaardigd uit sieradenkwaliteit 316L roestvrij staal. Dit hoogwaardige, koud gesmede staal is 82% sterker dan traditioneel staal. Dat zorgt ervoor dat deze smartwatch goed tegen de ontberingen van dagelijks dragen kan. En dat is wel zo handig, want deze musthave wil je natuurlijk iedere dag omdoen. Totale luxe zag er nog nooit zo goed uit als bij de ASUS ZenWatch 3.

Bekijk de ASUS Zenwatch 3 (donkerbruin)Bekijk de ASUS Zenwatch 3 (zilver)


Wat lijkt jou het meest handige aan een smartwatch?