Entertainment
Alle artikelen in: Mobiel
Weergave:
Bekeken
11 jun 2018
TechMobiel
WIN
Win een gepersonaliseerd OtterBox telefoonhoesje
OtterBox bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een toffe winactie. Win nu een zelfontworpen Otterbox telefoonhoesje voor jou en negen vrienden.
Bekeken
20 apr 2018
TechMobiel
TIP!
Ontdek de nieuwe Motorola G6
Het design telt. Ontdek daarom de nieuwe toestellen van Motorola; de G6, G6 Plus en de G6 Play.
Bekeken
08 apr 2018
TechMobiel
WIN!
Bescherm je telefoon met LifeProof
Pats! Daar ligt je telefoon weer op straat.. met trillende handen stap je van je fiets om te kijken wat de schade is. Bespaar jezelf deze hartverzakking en bescherm je telefoon tegen valpartijen, water en vuil met de hoesjes van LifeProof.
Bekeken
27 mrt 2018
TechComputer
WIN!
Profiteer van stapelkorting op Belkin powerbanks en kabels!
Als je naar buiten gaat, dan neem je natuurlijk je smartphone mee om de mooie momenten vast te leggen én te delen en om verbonden te blijven. Met de kabels en powerbanks van Belkin zorg je ervoor dat dat te allen tijden kan.
Bekeken
17 mrt 2018
TechBeeld & Geluid
AVM FRITZ!Box 7590: dé basis voor een snel en stabiel thuisnetwerk
Dat je thuis internet hebt, is tegenwoordig net zo normaal als dat er water uit de kraan komt. Alleen, het is nog niet vanzelfsprekend dat je het maximale haalt uit je (dure) internetabonnement. Met de AVM FRITZ!Box 7590 router haal je er wel alles uit.
Bekeken
16 feb 2018
TechMobiel
TIP!
Op wintersportvakantie met Belkin
Heb je een wintersportvakantie op de planning staan? Mooi zo, want dan komen deze smartphone-accessoires van Belkin goed van pas onderweg, op de piste en 's avonds in het appartement.
Bekeken
05 feb 2018
TechMobiel
Loop geen blauwtje met de Motorola Moto X4
Met de Motorola Moto X4 haal je niet alleen een stijlvolle smartphone, maar ook een goede camera in huis. Daarnaast hoef je niet te vrezen om tijdens Valentijnsdag een blauwtje te lopen, want dit toestel kan met gemak een plens water opvangen omdat hij waterdicht is.
Bekeken
18 dec 2017
TechMobiel
Populaire Belkin telefoonaccessoires
Je smartphone maakt je leven makkelijker. Wil jij nog meer telefoongemak? Dat kan met de populairste Belkin telefoonaccessoires van 2017.
Bekeken
16 dec 2017
TechMobiel
Otterbox Connected: verbonden dankzij een otter
In dit blog (met winactie) maak je kennis met het merk Otterbox en ontdek je hun nieuwe lijn van 'ruggedized accessoires'.
Bekeken
01 dec 2017
TechMobiel
TIP!
Waarom wij blij worden van een Motorola smartphone
Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Lees dan waarom wij blij worden van Motorola smartphones.
Bekeken
30 nov 2017
TechMobiel
TIP!
BlackBerry Motion: reden om (weer) een BlackBerry te nemen!
BlackBerry is back! De Motion is de eerste smartphone van het merk. Je ontdekt 'm in dit blog, plus de redenen om (weer) een BlackBerry te nemen.
Bekeken
27 nov 2017
TechMobiel
TIP!
Wiko Upulse Lite en Harry smartphones
Wiko is beroemd door de belachelijk goede verhouding tussen prijs en specificaties. Dat geldt ook voor de smartphones Upulse Lite en Harry!
Bekeken
05 okt 2017
TechMobiel
Motorola Moto Z2 Play: spectaculair modulair
De Motorola Moto Z2 Play is een multimediale alleskunner. En met de Mods verandert ‘ie zo in een geluidsinstallatie, beamer of game console.
Bekeken
04 jun 2017
TechMobiel
TIP!
Ontdek het beste TomTom-navigatiesysteem voor jouw reis
Dagtrip in Nederland, Europese autovakantie of toch op wereldreis? In dit blog vind je het beste TomTom-navigatiesysteem voor jouw reis.
Bekeken
05 mrt 2017
TechMobiel
TIP!
Eindelijk tijd voor de ASUS Zenfone 3 launch in NL en BE
De ASUS Zenfone 3 wordt eindelijk gelauncht in Nederland en België. Dat vinden we mooi! Hier ontdek je alle toffe functies en specificaties.
Bekeken
03 feb 2017
TechMobiel
Samsung Galaxy A3 en A5 2017: vernieuwd, dus nog beter
De Samsung Galaxy A3 en A5 2017 zijn vernieuwd, dus nog beter dan hun voorgangers. Wat er precies vernieuwd is, lees je in dit blog.
Bekeken
24 dec 2016
TechMobiel
De Fysic seniorentelefoon is van alle gemakken voorzien
Voor mensen met een verminderd gehoor, zicht of geheugen biedt Fysic duidelijke seniorentelefoons die door iedereen goed te gebruiken zijn.
Bekeken
21 dec 2016
LifestyleSieraden & Tassen
ASUS Zenwatch 3: de nieuwe definitie van een smartwatch
De definitie van een smartwatch komt tot leven in de ASUS Zenwatch 3 en zijn functionaliteiten. Dé perfecte belichaming van deze handige gadget.
Bekeken
19 nov 2016
TechMobiel
Grijp je kans tijdens de Upgrade Days van Samsung
Tijdens de Samsung Upgrade Days ontvang je geld retour op de Samsung Galaxy S7 edge of op de Samsung Galaxy S7. Hoe het werkt? Dat lees je hier.
Bekeken
05 nov 2016
Elektronica
Wat voor smartphonegebruiker je ook bent, Alcatel voldoet aan al je wensen
Als op het smartphones aan komt, lopen de wensen nogal uiteen. Maar hoe je je telefoon ook gebruikt, Alcatel komt aan alle wensen tegemoet.