Naar boven

Nooit meer een gebroken scherm met een Slam LifeProof telefoonhoesje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Pats! Daar ligt je telefoon weer op straat.. met trillende handen stap je van je fiets om te kijken wat de schade is. Alleen wat krasjes aan de zijkant, het valt mee voor deze keer. Bespaar jezelf deze hartverzakking en bescherm je telefoon tegen valpartijen tot twee meter hoogte met het LifeProof Slam hoesje. Kan jij zo'n telefoonhoesje gebruiken? Lees dan verder en maak kans op een LifeProof Slam hoesje en een Union-fiets!

Vallen, opstaan en doorgaan

Heeft je nieuwe telefoon binnen twee weken alweer een barst in het scherm? Geef jouw telefoon dan de ultieme bescherming met een LifeProof telefoonhoesje. Tijdens het fietsen, rennen en uitgaan: jouw telefoon is met een LifeProof hoesje  beschermd tegen vuil, water en valpartijen tot twee meter hoogte. Een extra telefoonverzekering is met een LifeProof hoesje dus niet meer nodig. LifeProof heeft vier verschillende soorten hoesjes, die geschikt zijn voor Apple en Samsung telefoons en iPads.

LifeProof Slam: bescherming in de urban jungle

Skaten, sprinten of in hoog tempo op je fiets: hoe jij je ook door de stad verplaatst met het LifeProof Slam hoesje is je telefoon altijd goed beschermd. Het ijzersterke kunststof vangt alle klappen op. Ook als hij van twee meter hoogte op het asfalt valt: geen barst of krasje te zien. De Slam heeft een bedekte achterkant en opstaande randen. Het touchscreen aan de voorkant is dus open net als de openingspoorten aan de zijkant voor je speaker en camera. Dit maakt dat het LifeProof Slam hoesje niet waterdicht is, maar wel zeer handig in gebruik. Het hoesje heeft een transparante achterkant en een opvallend kleurdetail aan de zijkant in roze of limegroen.

slider_image_lifeproof_D
LifeProof Slam
slider_image_lifeproof6
LifeProof Slam
slider_image_lifeproof1
LifeProof Next
slider_image_lifeproof2
LifeProof Next

Next level outdoor bescherming

Wil jij net wat meer bescherming? De LifeProof Next beschermt je toestel niet alleen tijdens valpartijen maar ook tegen vuil en sneeuw. De ingangspoorten zijn dan ook gesloten en de volumeknop zit in het hoesje. Wanneer je jouw telefoon wil meenemen tijdens het surfen, skaten of snowboarden, dan moet je de LifeProof Fré of de LifeProof Nüüd hebben. Deze hoesjes beschermen je telefoon tegen alle gevaren van buiten: sneeuw, vuil, water en valpartijen. Het verschil tussen de Fré en de Nüüd zit hem in de bedekking. Fré is een gesloten hoesje met bedekte voor- en achterkant en Nüüd heeft een open voorkant.

Win een LifeProof Slam telefoonhoesje én een Union stadsfiets!

Union Load

Maak nu kans op een LifeProof Slam hoesje, een exclusieve LifeActive Bike Mount fietshouder óf armband zodat je jouw smartphone veilig overal kan gebruiken, een powerbank, LifeProof drinkfles én een Union Load stadsfiets in espresso black! Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens, lengte, geslacht en type telefoon naar weblog@bol.com én vertel ons waarom jij dat LifeProofje-hoesje en die Union-fiets moet winnen en of je liever een fietshouder of armband wil ontvangen. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘LifeProof Slam winactie’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Voor welke situatie wil jij je telefoon Lifeproof maken?