Naar boven

Maak je pc of laptop extreem snel met de Samsung 970 EVO M.2 SSD kaart

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Supersnel gamen, je laptop binnen vijftien seconden opstarten of grote bestanden openen en downloaden. Met de Samsung 970 EVO 500 GB M.2 SSD kaart is dit allemaal geen probleem. De SSD kaart geeft je computer of laptop een extreme snelheidsboost, zodat jij er de komende jaren mee vooruit kunt.

SSD, alias Speedy Gonzalez

Is het tijd voor een écht goede update van je laptop of pc, zodat jij weer jaren vooruit kunt? Dan is de Samsung 970 EVO M.2 de SSD kaart die je moet hebben. Deze kaart heeft een maximale leessnelheid van 3400 MB/s en de maximale schrijfsnelheid is 2300 MB/s. Kijk zo speel je pas echt moeiteloos die supersnelle game uit of laad je al die grote Photoshopbestanden in zonder problemen. Je krijgt vijf jaar fabrieksgarantie en de Samsung 970 EVO is er met een opslagcapaciteit van 250 GB, 500 GB, 1 TB of 2 TB. De Samsung 970 EVO is geschikt voor laptops en desktops met een M.2 (2280) slot en is 80 millimeter lang. Tip: check goed of dit formaat SSD kaart in jouw moederbord past, zodat je zeker weet dat je jouw pc of laptop op full speed kunt gebruiken.

Samsung

Samsung Magician

Je krijgt bij de Samsung 970 EVO M.2 SSD kaart de Samsung Magician Software. Deze software zorgt dat de SSD kaart optimaal presteert, geeft je met statistieken inzicht in het gebruik van de SSD kaart en houdt de firmware van de SSD kaart geüpdatet. Met de migratiesoftware van Samsung verplaats je eenvoudig je bestaande Windows installatie naar de nieuwe SSD.

Samsung

Win een Samsung 970 EVO M.2 SSD kaart!

Wil jij graag je computer of laptop updaten met de allernieuwste en snelste SSD kaart van Samsung? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op de Samsung 970 EVO M.2 500 GB SSD kaart. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Samsung 970 EVO M.2’. De winactie loopt tot en met 9 september 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt zijn prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Waarvoor wil jij jouw pc of laptop sneller maken?