Naar boven

HP Pavilion x360: geniet van de vrijheid

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Maak in dit blog kennis met de HP Pavilion x360, een van de nieuwste 2-in-1 laptops van HP. Hij is ontworpen met slechts één doel: jou alle vrijheid geven op computergebied. Daarvoor is 'ie uitgerust met onder meer een volledig draaibaar scherm, zodat je hem altijd in de meest perfecte positie kunt zetten. Maar er is meer...

Van laptop naar tablet

Helemaal nieuw is dat idee van zo’n draaibaar scherm niet, maar geef toe: het is wel een heel goed idee! De HP Pavilion x360 is ermee uitgerust en daardoor kun je ‘m – wanneer jij wilt – omtoveren van laptop tot tablet en andersom. Sterker nog: door het ijzersterke magnetische scharnier kun je ‘m in nog twee andere standen zetten. Gebruik de tentmodus om te gamen en apps te gebruiken, en zet ‘m in presentatiemodus voor het kijken van films of om te Skypen of iemand een prestatie voor te schotelen. Daarnaast kun je op deze compacte en lichtgewicht laptop als vanouds lekker (door)werken door hem in de laptopmodus te zetten. De HP Pavilion x360 geeft je ten allen tijden de vrijheid om te kiezen. Kijk maar:

HP Pavilion x360

Lichtgewicht zwaargewicht

Wat betreft specificaties mag de HP Pavilion x360 er zijn: in de gedaante van de HP Pavilion x360 13-u010nd is hij uitgerust met een Intel Core i3-processor met 4 GB aan werkgeheugen, Windows 10, een SSD met 128 GB opslaggeheugen, Bluetooth 4.2, een USB 2.0-, HDMI- en USB 3.0-aansluiting en een Intel HD Graphics 520-videokaart. Die zorgt er onder meer voor dat de beelden die je op het 13,3-inch Full HD IPS-scherm (touchscreen, 1920 x 1080 pixels) laat zien, van topkwaliteit zijn. Kortom, een zwaargewicht – maar niet qua gewicht, want hij is maar 20 mm dik en weegt slechts 1,58 kilo. Das maar een tikkeltje zwaarder en dikker dan een MacBook Air.

slider2_hp_pavilion_x360
Tabletmodus

Bekijk je Facebook-nieuwsfeed, lees een boek en browse op het web.

slider3_hp_pavilion_x360
Standaardmodus

Ideaal voor films, videochats en het maken van ontwerpen.

slider_hp_pavilion_x360
Tentmodus

Ideaal voor het bekijken van foto's, apps en games.

Kies de laptop die bij je past
De HP Pavilion x360-serie bestaat overigens uit een aantal laptops. Ze verschillen van elkaar op het gebied van schermdiameter (13,3-inch of 11-inch), SSD-opslagcapaciteit (128 of 256 GB), videokaart (Intel HD Graphics 520 of 620) en processor (Intel Core i3, i5 of i7). Ook zul je kleur moeten bekennen, want de HP Pavilion x360 is leverbaar in het goud en zilver. Zo kun je precies de laptop kiezen die het beste bij jou past, ook qua specificaties.

HP Pavilion x360: meer goeds
  • Niet alleen qua beeld levert de HP Pavilion x360 topprestaties, ook qua geluid. Dankzij HP Audio Boost en B&O PLAY kun je genieten van je muziek, games en films zoals ze bedoeld zijn;
  • Lange batterijlevensduur: op een volle accu gaat de HP Pavilion x360 tot wel 9 uur lang mee;
  • Weinig tijd en accu bijna leeg? Met HP Fast Charge kun je de accu in circa 30 minuten al tot 50% opladen;
  • De HP Pavilion x360 is uitgerust met een HP Wide Vision HD-camera met twee digitale microfoons, zodat je kunt Skypen of YouTube-filmpjes maken;
  • En… uitgerust met diverse aansluitpoorten: 1x HDMI, 1x hoofdtelefoon/microfoon combo, 1x USB 2.0, 2x USB 3.0 en 1x een multi-formaat SD-mediakaartlezer.
Bekijk alle HP Pavilion x360 laptops

Kortom, genoeg voorzieningen om van de vrijheid die de HP Pavilion x360 je geeft, te genieten. Hieronder komen alle versies van de Pavilion x360 voorbij. De keuze is aan jou.


Is je huidige laptop net zo flexibel als de HP Pavilion x360?