Naar boven

HP ENVY x360 15-bq015nd: twee apparaten in één

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De tijd dat je een laptop én een tablet nodig had voor werk, studie en entertainment, is voorbij. Anno 2017 biedt de 2-in-1 laptop uitkomst. De HP ENVY x360 15-bq015nd is zo'n laptop. Wat je er allemaal mee kunt doen, lees je in dit blog.

Multifunctioneel

Een laptop en een tablet in één apparaat: hoe handig is dat? Heel handig – als we zo vrij mogen zijn om antwoord te geven op die vraag. Want de HP ENVY x360 15-bq015nd is het echt. Je gebruikt ‘m als laptop als je bijvoorbeeld iets voor werk of school moet doen, zoals een verslag uittypen. Ben je daar klaar mee, dan is het tijd om het beeldscherm om te klappen zodat je een film of serie kunt bekijken op het haarscherpe Full HD-scherm, met een schermgrootte van 15,6 inch. Moet je een presentatie geven op school of aan je collega’s? Geen probleem: draai het scherm en zet het omhoog, zodat iedereen je presentatie kan zien. Wil je lekker browsen op internet? Geef nog een draai aan je HP en gebruik ‘m als tablet, onderweg of waar je maar wilt, want dankzij zijn lage gewicht (de behuizing is van aluminium gemaakt) en het elegante design neem je hem heel makkelijk mee.

slider3_hp_envy_x360
Heeft alles wat je wenst van een laptop...
slider_hp_envy_x360
En is ook te gebruiken als tablet en staand voor presentaties, of als tent voor films
slider2_hp_envy_x360
Makkelijk mee te nemen dankzij zijn lage gewicht en elegante design

IPS
Overigens is het scherm van de ENVY x360 15-bq015nd een zogenaamd IPS-beeldscherm en dat biedt de nodige voordelen, zoals een betere kleurweergave, hoger contrast en een bredere kijkhoek. Wil je meer weten over dit type beeldscherm? Lees dan dit blog.

Inclusief Stylus

Dat haarscherpe Full HD-scherm is behalve een IPS-beeldscherm ook een touchscreen. Fijn, want daardoor kun je eenvoudig met je vingers bladeren door foto’s, browsen op internet of snel een film terugspoelen. Je hoeft trouwens niet per se je vingers te gebruiken, want de HP ENVY x360 15-bq015nd wordt geleverd met een Stylus; een pen waarmee je heel precies kunt werken of ‘handgeschreven’ aantekeningen maken. En dankzij de AMD Radeon R7 videokaart, de AMD A12 processor en het werkgeheugen van 8 GB kan de ENVY x360 15-bq015nd programma’s (en games) snel uitvoeren en meerdere programma’s tegelijkertijd ‘draaien’. Opstarten doet de ENVY x360 15-bq015nd trouwens in een oogwenk – binnen 15 seconden – dankzij de SSD (Solid State Drive) van 250 GB, waarmee hij ‘af-fabriek’ is uitgerust.

hp envy x360

De HP ENVY x360 15-bq015nd biedt waar voor je geld

Het mooie van de HP ENVY x360 15-bq015nd is dat je niet zomaar een multifunctionele laptop in huis haalt. Schaf je ‘m aan, dan krijg je waar voor je geld. Hij wordt geleverd met een Stylus, maar ook met Windows 10 Home 64, twee HP luidsprekers, HP Audio Boost en een door de experts van Bang & Olufsen afgesteld audiosysteem, waarmee je films, series en games hoorbaar én voelbaar tot leven brengt. Daarnaast heeft de ENVY x360 15-bq015nd een krachtige accu, zodat je niet na 5 uur, maar pas na 10 uur de batterij hoeft op te laden. Ook een webcam, microfoon, wifi, bluetooth, drie usb-poorten, een touchpad, verlichting voor het QWERTY-toetsenbord, HDMI-aansluiting en een SD-kaartlezer staan op het lijstje met standaarduitrusting van de ENVY x360 15-bq015nd. What more do you need? Een printer zeg je?

hp envy x360


Waar zou jij de HP ENVY x360 15-bq015nd goed voor kunnen gebruiken?