Naar boven

Lenovo YOGA: vier geweldige standen, één cool apparaat!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De Lenovo YOGA laptops combineren aanpasbaarheid met innovatieve techniek, presteren uitstekend, hebben een indrukwekkend ontwerp en beschikken over vier verschillende gebruiksstanden voor de ultieme ervaring op het gebied van mobiele draagbaarheid.

Multi-talent

Lenovo is de uitvinder van de zogenaamde convertible: een laptop die je ook als tablet kunt gebruiken. Met de komst van touchscreens voor laptops ging er een wereld van mogelijkheden open. En Lenovo dook hier met beide benen in. Resultaat? Een laptop met een draaibaar touchscreen: de Lenovo YOGA. Dankzij dat slimme scharnier kun je deze laptop in vier standen gebruiken. Als laptop, tablet, staand (voor presentaties) of als tent. In de tent-stand bekijk je heel makkelijk films, terwijl de laptop-stand goed van pas komt als je bijvoorbeeld een blog moet typen. En wil je gewoon surfen op het internet, dan leg je het scherm plat zodat je een tablet – met de performance van een laptop – tot je beschikking hebt. Fijn toch?

slider1_lenovo_yoga
Tent-modus

Filmpje kijken op de camping? Piece of cake in de tent-modus.

slider2_lenovo_yoga
Presentatie-modus

Zo kan iedereen jouw presentatie volgen op het Full HD-scherm.

slider3_lenovo_yoga
Laptop-modus

De Lenovo YOGA kan ook een laptop zijn, met alle gemakken van dien.

slider4_lenovo_yoga
Tablet-modus

In deze modus heb je een tablet met de prestaties van een laptop.

YOGA onderweg

Ook fijn: de Lenovo YOGA laptops zijn licht van gewicht, zodat je ze onderweg kunt gebruiken en makkelijk kunt meenemen in je rugzak. Qua afmetingen zijn de laptops een slag groter dan de gemiddelde tablet, maar daar staat wel tegenover dat de laptops prestaties leveren die de gemiddelde tablet niet evenaart. Bovendien zijn de Lenovo YOGA laptops uitgerust met de volledige versie van Windows 10, dus niet met een uitgeklede/tablet-versie van het besturingssysteem. Er zijn trouwens allerlei verschillende YOGA laptops en die verschillen van elkaar op het gebied van specificaties, toetsenbord (QWERTY vs AZERTY) en in sommige gevallen op het gebied van kleur.

Van instapmodel tot topmodel

Instapmodel is de Lenovo YOGO 300-11IBR 80M100S2MB en die is uitgerust met onder meer een Intel Celeron processor, een werkgeheugen van 4 GB, een 11,6 inch touchscreen, een 64 GB SSD en een Intel HD Graphics 400 onboard videokaart. Heb je een wat groter budget, dan kun je de Lenovo YOGA 510-14ISK 80S700J8MH overwegen. Deze versie heeft nog betere hardware, zoals een 14 inch Full HD IPS touchscreen, een Intel Core i3 processor, een werkgeheugen van 4 GB, een 256 GB SSD en een Intel HD Graphics 520 onboard videokaart. Topmodel is de Lenovo YOGA 900, en die hebben we in dit blog gereviewd. Is dit de laptop die je overweegt, dan moet je het zeker even lezen.

lenovo yoga

Nieuwkomer
De Lenovo YOGA 520-14IKB 80X8005BMH is de nieuwkomer in de reeks en die is geschikt voor het ‘zwaardere werk’. Denk aan het bewerken van foto’s en video’s en het gelijktijdig en vooral snel uitvoeren van meerdere taken. Met dank aan de hardware waarmee deze YOGO is uitgerust: een Intel Core i7 processor (een van de snelste en krachtigste processors van het moment), een werkgeheugen van 8 GB, een SSD met een capaciteit van 256 GB en een Intel HD Graphics 620 onboard videokaart. Kijk je graag films en/of series op je laptop? Dan heb je een goeie aan de Lenovo Yoga 520-14IKB 80X8005BMH, want die heeft een 14 inch Full HD IPS touchscreen dat beelden haarscherp weergeeft.

Benieuwd naar de andere Lenovo YOGA laptops? Klik dan op onderstaande button:

Bekijk alle Lenovo YOGA laptops


Wat is jouw favoriete Lenovo YOGA-standje?