Naar boven

Ontdek de Dymo labelprinters én de 50% cashback actie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Korting pakken door stickers te plakken; je hoort 't vaak als slogan bij kortingsacties. Maar nog nooit zó letterlijk als bij de cashback actie van Dymo. Vervang de stickers door labels en je komt bij deze innovatieve labelprinters uit. In dit blog lees je meer over deze actie en ontdek je de nieuwste Dymo Mobile Labeler Labelprinter. Dat belooft wat!

Persoonlijk en professioneel

De nieuwe Dymo Mobile Labeler is het pareltje onder de labelprinters. Met de Dymo Mobile Labeler creëer je namelijk geheel gepersonaliseerde labels vanaf je smartphone, tablet, Mac of Windows pc via de gratis Dymo Connect-app. Dat is niet alleen handig, maar het oogt ook professioneel. Zo kun je gebruikmaken van diverse kleuren, populaire Google- en Apple-lettertypes/stijlen en templates en randen. Flink geavanceerd voor een labelprinter, toch? Dankzij Bluetooth maak je snel en eenvoudig verbinding met de Dymo Labeler. Ook de spellingscontrole en de omzetting van spraak naar tekst maken jouw drukke leventje een stuk eenvoudiger.

Dymo Labelprinters
Vliegensvlug gepersonaliseerde labels
Dymo Labelprinters
Voor een overzichtelijke werkplek
Dymo Labelprinters
Met gratis Dymo Connect-app

Profiteer van de cashback actie

Maar daar blijft het niet bij. Dymo biedt namelijk tijdelijk een cashback actie aan op hun brede range aan Dymo LabelManager toestellen. En dat is niet zomaar een cashback actie, maar eentje van wel 50%. Heb je je aankoop gedaan tussen 1 januari en 30 april 2017? Dan krijg je de helft van het bedrag terugbetaald. De cashback kun je claimen tot 15 mei 2017. Je kunt het net zo gek (én zo praktisch) maken als je zelf wilt, want je kunt uit acht verschillende labelprinters kiezen. Hier vind je de actievoorwaarden van de cashback actie, zwart op wit. De actie geldt voor de volgende labelprinters:

Dymo Labelprinters

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Ieder apparaat heeft zo z’n eigen charmes. Toch willen we de Dymo LabelManager Wireless PnP even verder uitlichten. Dit labeltoestel is namelijk ontzettend (gebruiks)vriendelijk, omdat je ‘m heel makkelijk met iedereen in je draadloze netwerk kan delen. Je sluit hem gewoon aan op je pc of Mac, creëert een label en klaar is kees. De haarscherpe Dymo D1 labels kun je afdrukken op 5 verschillende breedtes. Zelfs als het toestel niet is aangesloten op netstroom, werkt hij gewoon door dankzij de oplaadbare batterij. Voor een simpele labeloplossing die je met iedereen kunt delen, is de Dymo LabelManager Wireless PnP je beste vriend.

Dymo Labelprinters
Dé labeloplossing voor iedereen
Dymo Labelprinters
Een gebruiksvriendelijke labelprinter
Dymo Labelprinters
Eenvoudig, snel en professioneel

Voor welke spullen zou jij een labelprinter gebruiken?