Naar boven

Back to school met een laptop van Lenovo

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke scholier of student heeft een lijstje met must-haves voor het nieuwe schooljaar. En de kans is groot dat een laptop hoog bovenaan jouw lijstje staat. Begrijpelijk, want zo'n apparaat komt goed van pas. Niet alleen op school, maar ook thuis of op je studentenkamer. Voor een laptop ben je bij ons en bij Lenovo aan het goede adres. In dit blog lees je waarom.

Extreme omstandigheden

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop is, ongeacht de kenmerkende specificaties, is beveiliging een van de belangrijkste kenmerken. Lenovo speelt hier met hun nieuwe laptops op in, door de modellen te voorzien van een vingerafdrukscanner. Daarnaast zijn de laptops van Lenovo erg betrouwbaar. Wist je dat veel laptops zijn getest volgens acht militaire specificaties in extreme omstandigheden met stof, trillingen, hitte, kou, hoogte, water en vocht?

Prachtig en stijlvol ontwerp

De nieuwe Lenovo IdeaPad 310 en 520 series worden gekenmerkt door hun strakke vormgeving. Daarnaast zijn de laptops slanker dan ooit! Ook kreeg het touchpad een nieuw ontwerp voor een betere gebruikservaring met gebaren voor meerdere vingers. Aanraken, klikken en inzoomen — je voelt het verschil. Daarnaast biedt Lenovo ook een breed assortiment gaming laptops en YOGA 2-in-1 laptops. Deze laatste kunnen ook als tablet worden gebruikt en zijn daardoor handig voor onderweg.

Briljante resolutie

Veel laptops in het assortiment van Lenovo bieden tot Full HD-resolutie en zijn voorzien van anti-schitteringstechnologie. Of je nu lekker op de bank ligt of met vrienden een film wilt kijken, je kunt vanuit elke hoek absoluut het meeste uit je entertainmentsysteem krijgen.

Krachtig in gebruik

De Lenovo laptops zijn uitgerust met de nieuwste Intel®-processors die al je taken moeiteloos uitvoeren. Ervaar de perfecte prestaties terwijl je zonder problemen meerdere taken tegelijk uitvoert. Doe je werk, maak aantekeningen tijdens colleges en communiceer met vrienden. Wat je ook wilt doen; een Lenovo laptop zal je niet in de steek laten.

Veilig inloggen met Windows Hello

Windows 10 is voorzien van Windows Hello, waarmee je kunt inloggen zonder wachtwoord. Ga voor je Lenovo laptop zitten en je gezicht wordt automatisch herkent door de ingebouwde webcam. Of je kunt de vingerafdruksensor gebruiken als de Lenovo laptop daarover beschikt. Erg handig, want zo hoef je nooit meer je wachtwoord te onthouden.

Ook ben je dankzij de automatische Windows 10 updates altijd verzekerd van een veilige computer.

Bekijk alle Lenovo-laptops


Welke laptop van Lenovo komt jou goed van pas?