Naar boven

Win een bol.com cadeaubon bij een bluetooth speaker of koptelefoon

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Wordt het 'Move to Miami' van Enrique Iglesias, 'Dura' van Daddy Yankee of het WK-lied 'Live it Up' van Nicky Jam en Will Smith? Met een draadloze bluetooth speaker of koptelefoon luister jij dé zomerhit van 2018 waar je maar wilt. Op de camping, het strand, in je tuin of in het park. En als je tussen 1 juni en 31 juli een bluetooth speaker of koptelefoon koopt, maak je kans op een bol.com cadeaubon van 150 euro.

Start de party met een bluetooth speaker

De nieuwe generatie bluetooth speakers is compact, heeft een lange accuduur en is waterproof. Zo heeft de Sony SRS-XB31 een accuduur van 24 uur, is waterproof én heeft led-verlichting voor een flinke dosis disco fever. Een echte party starter voor op het strand dus. Ook de JBL Flip 4 is super compact en neem je dus makkelijk overal mee naar toe. Wil jij op een afterparty na een festival een speaker met een diepe, krachtige bas, dan is de Ultimate Ears BOOM 2 een aanrader. Til de afterparty naar het hoogste niveau met de nieuwe PartyUp-feature, die is te vinden in de gratis Ultimate Ears-app. Je kunt hiermee meer dan 50 speakers met elkaar verbinden. Licht je wel eerst even de buren in?

slider_image_4
Sony SRS-XB31
slider_image_6
Marshal Woburn
slider_image_5
JBL Xtreme 2

Luister alleen je eigen favoriete muziek op je koptelefoon

Heb jij een obscure muzieksmaak die niet geschikt is voor de rest van de buurt? Een draadloze koptelefoon biedt dan de oplossing. Luister ongestoord je muziek op je balkon, de camping of onderweg in de trein. De JBL E55BT is een over-ear koptelefoon met handige bedieningsknoppen op de oorschelp. Zo switch je gemakkelijk tussen nummers. Met de Noise cancelling functie van de Sony h.ear WH-H900N sluit je je af van omgevingsgeluid. Zo heb jij geen last meer van gillende kinderen bij het zwembad of de Duitse schlagermuziek van de buren. Met een accuduur van 28 uur, hoef je hem ook niet zo vaak op te laden. Handig voor op vakantie. Ga jij met dit lekkere weer een rondje hardlopen? Gebruik dan de Jaybird freedom draadloze sportoortjes. Ze zijn lichtgewicht en zweetbestendig dus een extra rondje in het park is geen probleem.

slider_image_3
Sennheiser PXC 550
slider_image-2
Marshall Major III
slider_image_1
Sony h.ear WH-H900N

Win een bol.com cadeaubon van 150 euro!

Wanneer je tussen 1 juni en 31 juli een deelnemende speaker of koptelefoon koopt, maak je kans op een bol.com cadeaubon van 150 euro. Bij aanschaf van een product van de actiepagina, doe je automatisch mee met de actie. Je hoeft dus niet nog je product aan te melden of een e-mail te sturen. Uiterlijk twee september krijgen de tien winnaars hun cadeaubon opgestuurd per e-mail. Lees hier de actievoorwaarden.

Check de koptelefoons en speakers in de actie


Wat denk jij dat de zomerhit van 2018 wordt?