Naar boven

Nieuwe televisie nodig? Om deze redenen kies je een Samsung Premium UHD tv

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Jij op een comfortabele bank voor een gloednieuwe, haarscherpe Samsung Premium UHD tv, terwijl je een film kijkt of de nieuwste F1-game speelt. Da’s een goed beeld, toch? Als je het voor je ziet, dan lees je het juiste blog, want...

… Samsung geeft tijdelijk een racepakket (t.w.v. 299 euro!) weg als je een van de geselecteerde Premium UHD tv’s aanschaft. Deze kersverse televisies zijn dit jaar uitgebracht en barsten (niet letterlijk) van de nieuwste technologieën. En dat is een van de redenen waarom het moment is aangebroken om te investeren in een nieuwe televisie. Er zijn nog meer redenen zelfs, dus lees vooral verder.

1. Het beeldscherm is kneitergoed

Zien is geloven, al geloof je eerst je ogen niet als je voor de eerste keer naar een Samsung Premium UHD tv kijkt. Elke Premium UHD tv levert namelijk de beelden in UHD, ofwel Ultra High Definition. En dat is vier keer scherper dan een Full HD-televisie. Bovendien, dankzij features als 10 bit support, Dynamic Crystal Color en HDR 1000 is de beeldkwaliteit waanzinnig. Hierdoor kun je heerlijk tv kijken of gamen, zelfs in de meest heldere kamer.

Geen tv-techneut? Hierbij extra uitleg over de tv-termen:
  • UHD: dankzij de 8 miljoen pixels is het beeld vier keer scherper dan Full HD;
  • 10 bit support: een tv met deze feature kan 64 keer meer kleurgradaties weergeven dan een televisie met 8 bit support. Dit betekent dat er tot wel 1 miljard kleuren getoond kunnen worden, en dat levert een ongelooflijk waarheidsgetrouw beeld op;
  • Dynamic Crystal Color: hierdoor is het kleurbereik vele maten groter, waardoor het beeld ongekend natuurlijk wordt en tot leven komt;
  • HDR 1000: hierdoor bedraagt de helderheid van het beeldscherm van de Samsung Premium UHD TV’s 1.000 nits, 2,5 keer meer dan een traditionele televisie. Hierdoor wordt je getrakteerd op sprankelende beelden, zelfs in een goed verlichte kamer.

2. Het design is mooier dan ooit

Smaken verschillen, maar wat ons betreft zien de Samsung Premium UHD tv’s er bijzonder smakelijk uit. Ze zijn aan de voor- en achterkant strak afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen als (geborsteld) aluminium en glas. Onderdeel van het premium design is de ‘clean cable solution’, waarbij alle tv-kabels netjes zijn weggewerkt, dus niet in het zicht hangen of liggen. Kortom, pareltjes van televisies die een mooie plek in je woonkamer verdienen. Ze zijn zelfs zo mooi dat je ze niet hoeft aan te zetten om ernaar te kijken. Over bedienen gesproken: de tv’s komen met één afstandsbediening waarmee je de televisie én alle randapparatuur kunt bedienen. Hoe fijn is dat?

slider_samsung_premium_uhd_tv
Zelfs de achterkant van tv's heeft een premiumuitstraling
slider3_samsung_premium_uhd_tv
Pareltjes van televisies die een mooie plek in je woonkamer verdienen
slider2_samsung_premium_uhd_tv
De afwerking is strak en de tv's zijn gemaakt van enkel premiummaterialen

3. Ze zijn slimmer dan ooit

Net als je mobieltje worden tv’s ook steeds slimmer. De Samsung Premium UHD tv’s hebben talloze features die dat aantonen. Zoals het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Tizen (door de Consumentenbond beoordeeld als het beste systeem) en de Samsung Smart Hub, waarmee je foto’s, films en muziek kunt delen met je familie en vrienden. Moeilijk is dat niet, want je mobieltje verbinden met de televisie via Bluetooth is alles wat nodig is. De Smart Hub werkt met Android 4.1+ en iOS 7.0+ en regelt de rest. Staat de content die je wilt delen op een USB-stick of externe harde schijf? Geen probleem: gewoon inpluggen en je kunt een ‘showtje’ geven. Alle content verschijnt vervolgens overzichtelijk samen op één scherm, ongeacht het je eigen content is of van een van de verschillende contentdiensten. Ook fijn: dankzij de miniatuurweergaven zie je vrijwel meteen wat de inhoud van het betreffende bestand is.

Samsung Premium UHD TV

Misschien wel het toppunt van slimheid: de televisie doet op basis van jouw kijkgedrag en de tijd suggesties voor zenders die je kunt bekijken, omdat er interessante content is te zien. Speel je graag games op je console of hang je bij tijd en wijle je laptop aan de televisie? Ook dan helpt de tv je handje door alles dat je aansluit een naam te geven. Voorbeeld: sluit je een Xbox One S aan, dan krijgt de aansluiting niet de naam ‘HDMI 1’ maar ‘Xbox One S’. Smart toch?

Bekijk alle Samsung Premium UHD TV's

Een nieuwe tv plús een gratis racepakket? Hebben we!

Volg jij de Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen op een oude televisie? Dan is dit hét moment om een nieuwe tv te kopen. Koop je in de periode van 14 augustus tot 8 oktober 2017 bij ons een Samsung Premium UHD tv, dan krijg je gratis een racepakket (t.w.v. 299 euro!) met daarin een Xbox One S en de game F1 2017, of – naar keuze – 200 euro retour op het aankoopbedrag van de betreffende televisie. Kies je voor dat racepakket, dan kun je thuis in de huid en de Formule 1-auto van Max kruipen en op je gloednieuwe Premium UHD tv ervaren hoe het is om met 300 km/u over een circuit te scheuren. Gaaf toch?!

Samsung Premium UHD tv

Hoe profiteer je van deze actie?

  1. Schaf een van de promotiemodellen* aan;
  2. Zodra je de tv in huis hebt, ga je naar deze website;
  3. Houd de aankoopbon en de streepjescode bij de hand, klik op de ‘deelnemen’-button en volg het stappenplan dat je krijgt voorgeschoteld.

Deze actie geldt niet voor alle tv’s van Samsung, maar wel voor de zogenaamde promotiemodellen. Welke modellen dat zijn, lees je in de actievoorwaarden.


Gamen, films en series kijken of vakantiefoto's laten zien: wat doe jij het liefst met je tv?