Naar boven

Sennheiser CX Sport: oordopjes die niet uitvallen tijdens het sporten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Je hardlooptraining of work-out gaat vaak beter als je naar een lekkere beat luistert. Maar dan moeten niet steeds de oordopjes uitvallen tijdens het sporten. De oordopjes van de draadloze Sennheiser CX sport kun je zo verstellen dat ze precies in jouw oren passen. En daardoor kun je volledig genieten van het sporten en de uitstekende geluidskwaliteit.

Dikke bassen en gedetailleerde tonen

De Sennheiser CX sport is speciaal gemaakt voor sporters die ook tijdens hun work-out met de beste geluidskwaliteit willen luisteren naar hun favoriete muziek. De nieuwste sportoortjes hebben dan ook een diepe, heldere bas en een gedetailleerd geluid. Wie weet haal je wel een nieuw pr tijdens je deadlift of squat met behulp van het dikke basgeluid dat uit de CX sport komt. De oortjes zijn water- en zweetproof dus een rondje extra rennen (door de regen) is geen probleem.

Op maat gemaakte oortjes

De draadloze in-ear sportoortjes blijven goed op hun plek zitten door de vier verschillende maten ooradapters en drie gele opzethaakjes, ook wel vinnen genoemd. Hierdoor kun je de oordopjes zo verstellen dat ze precies in jouw oor passen en er niet uit vallen. De gele vinnen zorgen ervoor dat de oordopjes op de juiste plek in je oor blijven zitten. Hierdoor blijft omgevingsgeluid tijdens een rondje hardlopen buiten, zodat jij gefocust blijft op je work-out. Heb jij liever een koptelefoon die je achter je oor klemt, check dan de Sennheiser OCX of de Sennheiser PMX 686G koptelefoon.

Sennheiser

Geen verstrikte kabels

Na het sporten laad je de CX sport-oortjes gemakkelijk op met de USB-kabel. Ben jij vergeten de oortjes op te laden voor je volgende work-out? Geen probleem, want binnen tien minuten zijn ze ready-to-go voor een training van een uur. Wil je ze volledig opladen, dan duurt dat zes uur. De draadloze oortjes wegen slechts vijftien gram en je voelt daarom nauwelijks dat je ze in hebt. Er zit een speciale organiser bij, zodat het draad precies dezelfde lengte blijft. De bijbehorend clip zorgt ervoor dat je het draad ook nog stevig kunt vastmaken aan je sportshirt. Zo blijven de oortjes altijd goed zitten of je nu twintig burpees doet, een sprintje trekt of aan het kickboksen bent.

Ontdek alle Sennheiser sport oordopjes

Bij welke sport zou jij de Sennheiser CX Sport willen gebruiken?