Naar boven

HEOS by Denon: draadloze multiroomspeakers voor het hele huis

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Multiroom: heel sexy klinkt het niet, maar dat is het wel. En vooral superhandig, want met de HEOS draadloze multiroomspeakers van Denon wordt je huis een muziekpaleis. Met één app zet je overal in huis dezelfde muziek op. Of juist in iedere kamer een ander nummer. Er zijn ondertussen zoveel verschillende HEOS-speakers dat er voor ieder wel wat wils is. Beter nog: een aantal speakers is tijdelijk afgeprijsd!

Eén systeem, multirooms

Multiroom is multifunctioneel! Met de Party Modus kun jij je favoriete track door het hele huis knallen. Maar luisteren jouw kinderen liever in de speelkamer naar Nicki Minaj terwijl jij in de woonkamer Frank ‘The Voice’ Sinatra op hebt? Tuurlijk, met de HEOS by Denon draadloze multiroomspeakers zet iedereen zijn eigen favo nummer op. Dit kan allemaal met één gratis app, die je op zoveel smartphones en tablets kunt gebruiken als je maar wilt. App-laus!

Eén app, alle muziek ter wereld

Met de gratis HEOS by Denon app beschik je over zo’n beetje alle muziek ter wereld. Niet alleen kun je er muziek mee streamen van al je clouddiensten zoals Spotify, Deezer, TIDAL, Napster, TuneIn en SoundCloud. Ook speel je simpel alle nummers af die op je smartphone, tablet, USB-stick of harde schijf staan. Zoveel mogelijkheden, is dat niet ingewikkeld? Welnee! De app heeft een eenvoudige en intuïtieve interface. In de tab ‘Rooms’ bedien je de ruimtes, in ‘Music’ de muziekbron en in ‘Now Playing’ zie je wat er nu wordt afgespeeld. Rijk en vol geluid, supersimpele bediening. Zo hoort het!

slider_heos_by_denon_HS2
Denon HEOS 3 HS2
slider_heos_by_denon_HS5
Denon HEOS 5 HS2
slider_heos_by_denon_HS7
Denon HEOS 7 HS2
slider_heos_by_denon_sub
Denon HEOS Homecinema

Losgaan met draadloos!

Denon, dat al ruim een eeuw hoogwaardige audioapparatuur maakt, heeft van de draadloze speakerserie HEOS inmiddels een fenomenale collectie gemaakt. Met de 1 HS2 krijg je bijvoorbeeld een verrassend vol geluid uit een comfortabel compacte speaker. De 3 HS2 is iets groter, qua formaat en prestaties. Doe daar nog een schepje bovenop en je krijgt de 5 HS2, een ware krachtpatser. Maar die is dan weer niet opgewassen tegen bakbeestspeaker 7 HS2, die je zelfs als feestgeschut kunt inzetten.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Denon Heos HomeCinema - Soundbar - Zwart
HEOS by Denon
€ 495,00
DENON HEOS Subwoofer bk
HEOS by Denon
€ 599,00
Denon HEOS 7 HS2 - Zwart
HEOS by Denon
€ 459,00
Denon HEOS BAR
HEOS by Denon
€ 799,00

Home cinema speakers: filmisch goede audio

De HEOS speakers zetten niet alleen de toon – of beter: alle loepzuivere en krachtige tonen – voor muziek. Maar ook voor films, televisie en series. De HEOS BAR soundbar is een verdraaid fijne basis voor solide filmgeluid. De combinatie HEOS Homecinema, een 2.1-set met soundbar én draadloze subwoofer, is iets meer next level. Voeg je een HEOS SUBWOOFER met zijn intense, diepe basweergave toe aan een setje HEOS-speakers, dan creëer je een epische en cinematische 2.1, 3.1 of 5.1 Dolby Surround-opstelling.

Apparatuur voor audiofielen

Audiofielen opgelet! Met de HEOS speakers kun je ook hoge resolutiebestanden afspelen zoals ongecomprimeerde WAV, ALAC en FLAC. De hoogste kwaliteit audiobestanden + de allerbeste HEOS by Denon speakers = de ultieme luisterervaring!

Tijd om wat van de prijs af te trekken

Prima optelsom dus, die HEOS by Denon! Tijd om er wat af te trekken. Van de prijs, om precies te zijn. Want tot en met 31 december 2017 betaal je voor de HEOS Homecinema geen 699 maar 599 euro. De HEOS BAR kost niet 999 maar slechts 799 euro. En voor de HEOS SUBWOOFER betaal je niet meer dan 599 in plaats van 699 euro. Dat zijn nog eens mooie kortingen om je huis én de sfeer mee op te luisteren!

Profiteer van de korting!


Welke draadloze HEOS speaker zou jij graag willen hebben?