Naar boven

Fujifilm Instax Mini 9: dé instantcamera waar iedereen blij van wordt

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Denk je wel eens: 'Deze foto is zo leuk, ik zou willen dat ik 'm meteen kon printen'? Dan is de Fujifilm Instax Mini 9, een instantcamera, het fototoestel dat je nodig hebt. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Draai het uit

Leuk al die foto’s op Facebook en Instagram, maar het is toch veel leuker om de foto’s die je gemaakt hebt tijdens dat feestje, etentje of festival, meteen te delen met je vrienden? En dan niet via internet, maar in real life. Dat kan dus met de Fujifilm Instax Mini 9, want deze instantcamera maakt niet alleen foto’s – hij print ze ook. Waar en wanneer je maar wilt. Dus ook tijdens het kerstdiner van je schoonouders, het eindexamenfeest van je beste vriend of vriendin of tijdens die vakantie in Vietnam. Met de Instax Mini 9 leg je het vast en draai je het uit. Beeldig toch?

Fujifilm Instax Mini 9

Spiegeltje, spiegeltje

Om ervoor te zorgen dat de foto’s die je print, de mooiste foto’s zijn, is de Fujifilm Instax Mini 9 van een aantal handige snufjes voorzien. Twee daarvan zijn de selfiespiegel en de close-uplens – die je er gratis bij krijgt als je Instax Mini 9 aanschaft. De selfiespiegel zit aan de voorkant van de camera, naast de lensopening, zodat je veel makkelijker een goede selfie kunt maken. Fijn, want je wilt natuurlijk geen films verspillen aan zelfportretten waar je maar half op staat. De close-uplens stelt je in staat om onderwerpen scherp vast te leggen over een afstand van maximaal 35 centimeter. Je kunt deze lens ook gebruiken voor het maken van selfies, waar je dan haarscherp op staat.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Picture perfect

Wat ook belangrijk is voor goede foto’s, is de belichting. Gelukkig beschikt de Fujifilm Instax Mini 9 over vier voorgeprogrammeerde belichtingsinstellingen die je helpen bij het maken van goed belichte foto’s. Zodra je de camera aanzet, geeft hij door middel van een lampje aan welke setting je ‘moet’ kiezen. Die kies je dan voordat je gaat fotograferen, zodat elke foto die je maakt, de juiste hoeveelheid licht krijgt. Vervolgens rollen de foto’s op creditcardformaat stuk voor stuk uit de printer van de Instax Mini 9.

Ook het noemen waard

De Fujifilm Instax Mini 9 wordt ook geleverd met twee AA-batterijen en een polsbandje, waarmee je kunt voorkomen dat de camera valt. De Fujifilm Instax Film Mini (de films die je nodig hebt om de foto’s af te drukken) wordt niet geleverd bij het fototoestel. Echter; koop je de camera in de periode van 24 november tot en met 24 december 2017, dan krijg je er gratis een pakje Fujifilm Instax Mini Rainbow bij, zodat je toch meteen aan de slag kunt gaan. Je kunt overigens kiezen uit vijf kleurvarianten van de Instax Mini 9: groen, blauw, lichtblauw, roze en witgrijs.

Bekijk alle Fujifilm instantcamera's

 


Met wie zou jij graag op de foto willen gaan?