Naar boven

Een heel huis vol Sonos

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Nu de smart speaker Sonos One is toegevoegd, kunnen we oprecht zeggen dat de line-up van Sonos-speakers de wereldklasse overstijgt. Muziek luisteren in de badkamer? Netflix via een 5.1 surround home cinema set in je woonkamer? Of Spotify streamen in je tuinhuis? Simpel, koppel je speakers. En bedien je hele Sonos home sound system met de app!

Home sweet home sound system

Ken jij alle spelers in de line-up van Sonos-speakers al? Even voorstellen. In de basis hebben we de mini-speaker met het grootse geluid, genaamd PLAY:1. De mediumgrote speaker met de intense stereosound is de PLAY:3. En de grootste speaker met het krachtigste geluid heet PLAY:5. Sterren in de woonkamer en slaapkamer zijn de tv-speakers PLAYBASE (voor onder staande tv’s) en PLAYBAR (voor tv’s aan de muur). Subwoofer SUB 2.0 maakt van iedere lage toon een voltreffer. En tot slot is er de Sonos One: de superslimme speaker die compatibel is met bijvoorbeeld Amazon Alexa en (in de toekomst) werkt op spraakcommando’s.

slider_play1
Klein maar fijn: de Sonos PLAY:1
slider_play5
De speaker met het krachtigste geluid: Sonos PLAY:5
slider2_playbase
Sonos PLAYBASE: de speaker die je bijna niet ziet, maar wel hoort

De soundmaster van het huis

Zo vol en kraakhelder als het geluid van jouw muziek, films, series, tv-programma’s en radioshows is, zo simpel is de bediening. Met de app Sonos Controller ben jij de soundmaster van het huis. Je kiest wat je wilt horen, hoe hard en waar. In een bepaalde kamer, of in het hele huis. Met één zoekopdracht ál je muziekservices doorzoeken? Of een playlist maken met al je favo tracks? Razendsnel én supersimpel? Kan, met de Sonos-app!

Hifi dankzij wifi

De prachtig vormgegeven speakers van Sonos zijn allemaal draadloos. In plaats van het gebruikelijke Bluetooth, werken ze op wifi. Dat is veel sneller, dus wordt het geluid zonder vertraging en signaalverlies aan de speakers doorgegeven. Bovendien is het bereik van wifi veel groter dan van Bluetooth, waardoor je een speaker zoals de PLAY:1 ook prima in je tuinhuisje kunt gebruiken.

Home sweet home cinema set

Met een PLAYBAR of PLAYBASE heb je al vrij episch thuisbioscoopgeluid. Maar wil je een écht sweet home cinema geluid? Maak dan je eigen Sonos 5.1 surround opstelling. Het gerecht is eenvoudig. Men neme één PLAYBAR of PLAYBASE voor (alle drie) de kanalen linksvoor, center en rechtsvoor. Twee stuks Sonos One, PLAY:1, PLAY:3 of PLAY:5 voor surround geluid links en rechts achter je. En één SUB als subwoofer. En wop: met jouw home cinema set laat jij het huis kraken in z’n voegen!

+
+
+
+
Sonos SUB 2.0 - Zwart
Sonos
€ 699,00

Trueplay: magnifiek, die akoestiek

Over kraken gesproken. Wil jij dat het geluid nóg kraakhelderder wordt? En heb jij een iPhone, iPad of iPod Touch? Gebruik dan Sonos Trueplay. Deze app meet de grootte van de kamer, inrichting, meubels en plaatsing van de speaker. Aan de hand van die info wordt elke woofer en tweeter apart getuned. Die akoestiek, magnifiek!


Wat vind jij het grootste voordeel van een Sonos home sound system?