Naar boven

Bose Soundbar en Bass Module 500: krachtige compacte speakers

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Zo dun als de Bose Soundbar 500 is, zo machtig zijn z’n akoestische prestaties. Houd jij van bassen met de kracht van donderslagen? Verrijk de soundbar dan met de Bass Module 500. De heilige drie-eenheid voor het ultieme geluid thuis: met Surround Speakers in de achterhoeken zit je altijd middenin de actie of je favoriete muziek. Boost je woonkamer met Bose!

Soundbar en Bose: de Soundbar 500

Bose Soundbar 500 is de dunste soundbar van Bose ooit. Dit geeft ‘m echter niet minder power. Door zijn krachtige akoestische prestaties vult hij jouw hele kamer moeiteloos met geluid van magistrale kwaliteit. Het ADAPTiQ audiokalibratiesysteem optimaliseert het geluid bovendien aan de hand van de akoestische eigenschappen van de ruimte. Slim, want hierdoor maakt het niet uit in welke kamer je de soundbar neerzet – het geluid dat eruit komt klinkt altijd goed.

Bose

Onopvallend en überconnected

Tuurlijk, de Soundbar 500 is stijlvol. Maar met z’n slanke formaat valt hij niet op onder of boven je tv. De speaker bedien je gemakkelijk met de speciale afstandsbediening of de Bose Music-app. Omdat ‘ie bluetooth én wifi heeft, kun je altijd draadloos streamen. En koppel je ‘m gemakkelijk aan andere Bose speakers voor een multispeaker-geluidssysteem of multiroom-setup. Let wel; dit geldt niet voor de Bose Soundtouch speakers.

Smart

De Bose Soundbar 500 is een slimmerik. De DMI™ ARC-connectiviteit zorgt er bijvoorbeeld voor dat ‘ie compatibel is met de nieuwste technologie. En software-updates gaan in de toekomst steeds voor nieuwe functies zorgen, zoals geïntegreerde spraakbediening en Apple AirPlay 2. Smart!

Bose

Bose Bass Module 500: kleine sub met bas als een baas

Met de bas van de Bose Soundbar 500 is niks mis. Integendeel! Maar houd jij van bassen als bazen? Dan is de Bose Bass Module 500 beslist iets voor jou. Deze compacte, kubusvormige subwoofer stuwt de bassen in je muziek, films of wat voor audio dan ook tot grote hoogtes. Omdat ‘ie draadloos is, verberg je ‘m gemakkelijk. Maar aan zijn krachtige sound kun je onmogelijk ontkomen. Wat een ba(a)s!

Bose

Bose Surround Speakers: geluid uit alle hoeken en gaten

Met Bose Surround Speakers in de achterhoeken wordt het geluid 100 procent surround, oftewel: het komt uit alle hoeken. Dat betekent dat je middenin de actie zit bij films en intens ondergedompeld wordt in je favoriete muziek. Ook voor deze speaker geldt: alleen het geluid moet opvallen. Dus kun je deze nog geen decimeter grote speakers onopvallend plaatsen. Installatie is secondenwerk: met de draadloze ontvanger connect je meteen met je Bose Soundbar 500 of, voor grotere ruimtes, Soundbar 700.

Bose


Welke ruimte in jouw huis kan wel een paar Bose speakers gebruiken?