Naar boven

Tiger Balm zorgt al meer dan 100 jaar voor jouw spieren

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb je na een lange werkdag last van stijve spieren? Of van vermoeide spieren na een intensieve work-out? Dan komt Tiger Balm heel goed van pas. De balsems en crèmes van dit merk bevorderen door het aanbrengen op de huid de doorbloeding van je spieren, zodat je ze weer kunt ontspannen. Ontdek de producten van Tiger Balm in dit blog, mét winactie.

De producten

Tiger Balm is er als balsem en als crème, Tiger Balm Neck & Shoulder Rub genoemd. De balsem is er in twee varianten: Rood en Wit. Beide varianten zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren, waardoor het makkelijker wordt om ze te ontspannen. Daardoor verdwijnt dat stijve en vermoeide gevoel dat je kunt hebben en blijven je spieren en gewrichten soepel. Tiger Balm Rood is krachtiger en intenser dan de witte, die ook wat minder sterk ruikt. Heb je een gevoelige huid, dan geniet Tiger Balm Wit de voorkeur. Het mooie van Tiger Balm is dat je het ook vóór lichamelijke inspanning kunt gebruiken. Dus niet enkel na het sporten, maar ook ervoor. Zo kun je spierpijn voorkomen of verminderen.

Tip: smeer Tiger Balm niet te dik op je huid (een dun laagje is genoeg) en maak je handen heel goed schoon na gebruik.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Tiger Balm Rood - 30 gram
Tiger Balm
€ 11,59
Tiger Balm Wit - 19 gram
Tiger Balm
€ 7,99
Tiger Balm Wit - 30 gram
Tiger Balm
€ 11,59
Tiger Balm Rood - 19 gram
Tiger Balm
€ 8,99

Tiger Balm Neck & Shoulder Rub
Tiger Balm Neck & Shoulder Rub is een snel intrekkende crème voor een fijne ontspanning van vermoeide en gespannen schouders. De lichte massage bij het aanbrengen bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren. Ideaal voor thuis, onderweg of lange autoritten. De crème trekt snel in, heeft een niet vette textuur en is eenvoudig zelf aan te brengen. De geur is kalmerend en ontspannend en de tube van 50gr is handig om mee te nemen.

Bekijk alle producten van Tiger Balm

Meer dan 100 jaar spierverzorging

Voordat je meedoet aan de winactie, nog even terug naar 1870. In dat jaar is de basis gelegd voor de Tiger Balm-producten van nu, door Aw Chu Kin, een Chinese kruidendokter. Hij ontwikkelt in zijn eigen medicijnwinkel een speciale zalf die pijnverlichting brengt. Kin overlijdt in 1908 en draagt de winkel over aan zijn zoons, Aw Boon Haw (zachtaardige tijger) en Aw Boon Par (zachtaardig luipaard). Haw besluit om van de zalf een internationaal product te maken, door het Tiger Balm, gebaseerd op de betekenis van zijn eigen naam, te noemen. Nu, meer dan 100 jaar spierverzorging later, is Tiger Balm een van de bekendste producten voor de verzorging van spieren en gewrichten. En je kunt het voortaan ook rechtstreeks bij bol.com bestellen. Go tiger!

tiger balm

Winactie!

Maak maar wat ruimte vrij in de badkamerkast, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op één potje Tijgerbalsem Rood (19gr). We mogen deze prijs vijftien keer weggeven, dus is de kans best groot dat je wint. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Tiger Balm’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 11 november 2018. En krijg je daar spierpijn van, dan kun je altijd Tiger Balm gebruiken. Enne, stel dat je wint, dan stellen we het zeer op prijs als je een review schrijft over Tijgerbalsem Rood.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wanneer heb jij last van je spieren?