Naar boven

Mannen, loop maar alvast warm voor deze Skechers Streetwear schoenencollectie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Skechers ontwikkelt al meer dan 25 jaar schoenen die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. En nu is daar de Skechers Streetwear collectie bijgekomen: een comfortabele en stijlvolle schoenencollectie voor mannen. De stoere collectie is street-ready en past helemaal in jouw straatje.

Al 25 jaar kwaliteit

Hoe vaak doe jij een schoenen miskoop? Ze stonden goed in de winkel en je kon er prima op lopen. Toen had je ze langer dan vijf minuten aan en begon je delen van je te voeten te voelen waarvan je niet wist dat je ze had. Au. En daar wringt ‘m precies de schoen: hippe schoenen zijn niet altijd comfortabel. Terwijl jouw wens simpel is: schoenen die stijlvol zijn en waarop je moeiteloos de hele dag kunt lopen. Voordat de moed in je de schoenen zinkt willen wij je graag voorstellen aan het merk Skechers. Dit merk ontwikkelt al meer dan 25 jaar producten die bekend staan om kwaliteit en stijl: je kunt er heel goed mee voor de dag komen en de schoenen lopen écht lekker. En hoewel dit merk voor ieder wat wils biedt – van een toffe kindercollectie tot hippe sneakers – zoomen wij vandaag in op de nieuwe schoenencollectie voor mannen: Skechers Streetwear.

Comfortabel en street-wise de winter door

Jij bent een man met een druk leven. De ene ochtend ren je op topsnelheid om de trein te halen, de volgende avond spring je op de fiets richting een goed feestje in de stad. Je hebt, kortom, behoefte aan schoenen die je zowel gekleed als casual kunt combineren. En die je moeiteloos de hele dag op de been houden. Komt het éven goed uit dat Skechers net de nieuwe Streetwear schoenencollectie heeft geïntroduceerd. Deze fashionable, street-ready collectie bestaat uit stijlvolle en comfortabele schoenen voor mannen. Van vetermodellen tot instappers; elk model is hip en gemaakt van kwalitatieve materialen. Om de schoenen extra comfortabel te maken, zijn alle modellen uit Streetwear collectie uitgerust met Skechers Air-Cooled Memory Foam binnenzool voor extra comfort. Vormt naar je voet en komt altijd in zijn vorm terug, en je voeten worden niet plakkerig. Koele kikker die daar niet warm voor loopt!

De Streetwear collectie

We trekken even een sprintje door de Skechers Streetwear collectie. Zoals we al zeiden zit er vast en zeker ook voor jou een perfecte schoen tussen. Houd jij van sneakers? Dan zijn de Skechers Flex Advantage 2.0 Dali of de Skechers Flex Advantage 3.0 Jection sneakers iets voor jou. Ben jij meer van het motto ‘gemak dient de mens’, dan laat jij je voeten soepeltjes in de Skechers Equalizer 3.0 Substic Sneakers glijden: geen veters, geen zorgen! Voor koudere dagen zijn ook de hogere schoenen uit de collectie prettig, deze houden je voeten droog en warm, zonder dat je voeten té warm aanvoelen. (Dat komt dan weer door de Air-Cooled Memory Foam binnenzool.) Kies bijvoorbeeld voor een hoog model zoals de Skechers Delson Rendo sneakers, met stoere leren en suède, of de Skechers Delson Clenton: een soepele leren schoen, die je zowel gekleed als casual kunt dragen.

Bekijk alles van Skechers!

Naast de nieuwe Skechers Streetwear collectie heeft dit merk ook sneakers voor dames, schoenen voor kinderen (ook mét lichtjes in de zool) en nog veel meer. Bekijk alles van Skechers in onze shop, en jij loopt deze winter gegarandeerd ver vooruit op de trends.

Naar de Skechers shop


Draag jij liever sneakers of instappers?