Naar boven

Senz° Sparkle: stijlvolle stormparaplu voor de feestdagen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Regen en wind zijn killing voor je outfit en make-up. Met een stijlvolle senz° Sparkle stormparaplu trotseer jij echter moeiteloos iedere decemberstorm. Buiten slaan ze steil achterover van de wind, maar binnen van jouw stijl! En wel dankzij het schitterende ontwerp en de sprankelende kleuren van jouw Sparkle. Zie hier: het ideale Sinterklaas- of kerstcadeau!

Senz° stormparaplu: voor de wind

Regent het? 9 op de 10 keer waait het dan ook flink. Met een normale plu is het al snel: aju paraplu – hop! – de prullenmand in. Kapotgewaaid. Dat moet anders kunnen, dachten de oprichters van senz° in 2005. Dus ontwierpen ze de stormparaplu. Voor wat paraplubegrip: door zijn asymmetrische vorm zoekt een senz° stormparaplu de beste positie in de wind. En dankzij het aerodynamische design zweeft ‘ie op de wind, waardoor je hem makkelijk met één hand vasthoudt. Zo gaat het jou voor de wind, hoe hard het ook waait!

senz sparkle

Hoe sprankelend wil jij je Sparkle?

Sparkle is de nieuwe collectie van senz°, ontworpen met de feestdagen in gedachten. De gouden en zilveren prints hebben een chique en feestelijke uitstraling. Hoe fonkelend wil jij je Sparkle hebben? Kies voor de Sparkling Dots als je houdt van stippen, die opgeteld een chique en geraffineerde look opleveren. De Sparkling Wonderland is uitbundig, creatief en een feest voor oog en geest. De classy Gold Reflections en Silver Reflections zijn elegant uitgevoerd rondom de thema’s goud respectievelijk zilver. En de bonte stippels van Sparkling Colours geven extra kleur aan jouw feestdagen. Shine met Sparkle!

Eén druk op de knop

De senz° Sparkle stormparaplu’s openen én sluiten automatisch met één druk op de knop. Omdat de plu’s opvouwbaar zijn, passen ze makkelijk in je tas. De Gold Sky en Silver Sky moet je overigens handmatig openen en sluiten, waardoor ze wat goedkoper zijn.

Het ideale cadeau

In december regent het in Nederland en België ongeveer 10 procent van de tijd. 10 procent! Weinig dingen zo vervelend als uitgelopen make-up, een klamme panty en natte schoenen. Zorg dat de neerslag je niet in de koude kleren gaat zitten met een stormparaplu! Door haar onmisbaarheid, schitterende design en mooie prijs is een senz° Sparkle stormparaplu het geknipte cadeau voor Sinterklaas of kerst!

Bekijk alle senz° stormparaplu's

 


Wat was het moment waarop jij het hardst een stormparaplu nodig had?