Naar boven

Selena Gomez en Lewis Hamilton, de nieuwe gezichten van PUMA

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Je kent ze allebei vast wel. Selena Gomez als de getalenteerde actrice en zangeres en Lewis Hamilton als de razendsnelle Formule 1-coureur. Maar ken je ze al als het gezicht van de PUMA-sportkledingcollecties? In dit blog maak je kennis met de nieuwe collecties en de producten die erbij horen, dus lees verder en bijt je erin vast - als een poema.

PUMA’s En Pointe-collectie

Selena Gomez is het gezicht van PUMA’s En Pointe-collectie, ontworpen voor zelfverzekerde vrouwen. De inspiratie (en de naam) voor deze workout-collectie komt uit de balletwereld. Sterker nog: voor de totstandkoming werkte PUMA samen met de dansers van het New York City Ballet. En dat is terug te zien in de producten. Die bevatten lijnvormige elementen, brede bandjes, plooien, ribstoffen, lichte materialen en allerlei subtiele details uit de balletwereld. En omdat het voor dansers belangrijk is om lange lijnen te laten zien, hebben de producten zachte kleuren en geen drukke patronen – omdat die afleiden van de spierdefinitie. Kortom, een sportkledinglijn met elegante en comfortabele items met de kwaliteit en uitstraling van PUMA.

sfeer_puma

Selena Gomez en PUMA
Onder meer om deze reden koos PUMA voor Selena:
“Haar veelzijdige en uitgesproken stijl valt zowel op in de sportschool als op de rode loper en in alle uithoeken van de wereld. Haar onderscheidende stijl is terug te zien in de collectie met gewaagde en opvallende statement items. Nooit saai. Nooit hetzelfde. Altijd en pointe.”

Sporten op satijn

De PUMA En Pointe-collectie bestaat uit sportkleding voor zelfverzekerde vrouwen. Denk aan items als sportleggings, sportbeha’s, shorts, hoodies en sportschoenen. De eyecatchers zijn wat ons betreft de sportschoenen en dan in het bijzonder de Phenom Satin En Pointe en de Phenom Low Satin EP WN’s. Deze schoenen kenmerken zich door hun kleur (‘balletroze’) en het materiaal waarvan een deel van de schoen gemaakt is, satijn. Dit materiaal geeft de sportschoenen een vrouwelijke touch en refereert aan de inspiratiebron van de En Pointe-collectie. En natuurlijk zitten ze heerlijk en helpen ze je om je workouts met kracht en controle te voltooien.

Van de sportschool naar de straat

Lewis Hamilton is het nieuwe gezicht van de Training Collectie Men’s. De viervoudig wereldkampioen Formule 1 speelt de hoofdrol in de 24/7-campagne, waarin Hamilton de nieuwe merkfilosofie – sporten kun je overal, wanneer je maar wilt – van PUMA onderstreept. Hij past perfect bij die filosofie, want Hamilton is constant op reis, heeft het waanzinnig druk en weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een garderobe te hebben die je zowel op straat als in de sportschool kunt dragen. PUMA ziet dat de stad zelf een sportschool of parcours is geworden, elke dag weer. En zo is 24/7 ontstaan.

sfeer_lewis

Lewis Hamilton en PUMA
“Training is een van de belangrijkste dingen in mijn leven, om fit te blijven, maar ik heb het ook nodig voor mijn werk. Voor elke race moet ik hard trainen, dat bepaalt het verschil tussen winnen en verliezen. Ik vind het geweldig om onderdeel te zijn van de PUMA familie en om het gezicht te zijn van deze campagne, want die komt voor 100% overeen met wie ik ben.”

Hightech materialen

De PUMA-producten die erbij horen (je ziet ze in de foto’s en de productcarrousel hieronder) zijn net als een Formule 1-auto gemaakt om te presteren. Ze zijn gefabriceerd van hightech en lichtgewicht materialen en passen qua stijl in de categorie streetwear. Je draagt ze dus niet alleen omdat je wilt sporten, maar ook om jouw stijl tentoon te spreiden. In en buiten de sportschool.


Welke sportproducten van PUMA zouden jou goed van pas komen?