Naar boven

Gun jezelf de perfecte koffiebeleving met de Krups Evidence EA8911

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Waarom zou je niet thuis ook de dag beginnen met een romige cappuccino? Of een perfecte doppio espresso maken na een etentje? De Krups Evidence EA8911 is een luxe, volautomatische espressomachine, waarmee je altijd een barista in huis hebt. In dit blog stellen we 'm aan je voor!

Perfectie van koffieboon tot kopje

Denk je even in: je staat op, loopt naar de keuken, en met één druk op de knop heb je een gloeiendhete cappuccino in handen. Romig, zacht melkschuim. Daaronder een straffe, smaakvolle espresso. Je neemt een slok en voilà: je dag begint meteen stukken zonniger. Klinkt dit alsof we in de bonen zijn? Valt mee. Met de Krups Evidence EA8911 volautomatische espressomachine kan het namelijk gewoon. En je persoonlijke barista heeft aan alles gedacht. De bonen worden eerst vers gemalen. Daarna volgt de ‘tamping’: tijdens dit proces wordt de koffie met een kracht van 30 kilo aangedrukt, wat zorgt voor heerlijke aroma’s. Ook voor de percolatie, het moment waarop het water bij de koffie komt, is de temperatuur perfect. Het resultaat proef je vervolgens in je kopje. Bij een goede cappuccino of espresso komt nu eenmaal meer kijken dan alleen de juiste koffieboon. We lichten alle stappen hieronder toe – dus neem er vooral een kopje koffie bij – en vergeet niet mee te doen aan de winactie onderaan.

Hartverwarmende koffie

Sommige dranken moeten gewoon goed heet zijn. Koffie is daar een voorbeeld van – mits je geen ijskoffie maakt, natuurlijk. Een lauwe koffie geeft niet dezelfde smaaksensatie als een dampende kop. Helaas hebben sommige espressomachines wat tijd nodig om op stoom te komen. Zo niet de Krups Evidence EA8911. Deze machine staat bij het krieken van de dag klaar om een hete koffie te maken, vanaf het allereerste kopje. En snelheid betekent niet minder kwaliteit. De bonen worden vers gemalen, maar met de Active Speed koffiemolen maalt de machine jouw bonen wél 20% sneller (vergeleken met de andere Krups Espresso volautomaten). Wil je trouwens liever twee cappuccino’s, of wat voor koffie dan ook, in plaats van één? Druk dan op de speciale ‘two in one touch’ knop en binnen de tijd dat jij ‘twee latte machiatto’s alstublieft’ kunt zeggen staan er twéé hete koffies voor je neus. Klaar om van te genieten.

Krups Espresso Automatic - Evidence EA8911

Sterk verhaal: voeg een extra shot toe

Je hebt van die dagen dat je gewoon nét wat sterkers nodig hebt. Jouw Krups Evidence EA8911 begrijpt dat. Daarom voeg je aan elke drank makkelijk een extra shot espresso toe. Zo maak je bijvoorbeeld snel een ‘flat white’ (cappuccino met een dubbele espresso) of een ‘red eye’ (gewone koffie met extra espresso shot). De opties zijn eindeloos. En mocht je ’s morgens geen inspiratie hebben om je eigen koffie te creëren, dan kies je uit een van de 15 voorgeprogrammeerde koffies, zoals een cappuccino perfecto, aromatische espresso, latte en heel veel andere koffieklassiekers.

Image_slider
Maak met één druk een perfecte latte machiato
Image_slider_2
De melktechnologie van Krups zorgt voor vol en romig melkschuim

Schone zaak: hij reinigt zichzelf

Nu horen we je denken: lijkt mij heerlijk, zo’n volautomatische espressomachine, maar het schoonmaken is altijd zo’n gedoe. Gelukkig heeft Krups ook hieraan gedacht. De Krups Evidence EA8911 is daarom uitgerust met het ‘Auto clean system’. De espressomachine reinigt zichzelf, terwijl jij toekijkt met een kopje koffie.

Krups Evidence EA8911

Bekijk alle espressomachines van Krups


Met wat voor koffie begin jij de dag het liefst?