Naar boven

Puzzelen op niveau doe je met de kwaliteitspuzzels van Jumbo

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben jij een fervent puzzelaar? Of ben je juist op zoek naar een mooie hobby voor de donkere winterdagen? Je gaat sowieso voor de bijl nadat je de Jumbo Premium Collection puzzels hebt ontdekt: kwalitatieve puzzels, met prachtige afbeeldingen.

Een ‘stukje’ rust in je drukke bestaan

Terwijl jij diep over je puzzel gebogen zit, pas en probeer je ieder stukje. Je zoekt, wrikt, legt – en dan… hoera! Hij past. Langzaam komt er een mooie afbeelding tevoorschijn en stiekem kun je niet stoppen: elke vrije minuut probeer je een nieuw stukje. Verslaafd? Misschien. Maar dan is het wel een zeer onschuldige verslaving. Als jij jezelf hierin herkent, dan ben je een echte puzzelfan! Of ben je nog geen fanatieke puzzelaar, maar zou je graag een hobby hebben waarbij de stress van alledag razendsnel verdwijnt? Mooi, want wij hebben een suggestie voor de puzzelfan én de toekomstige puzzelfan: probeer eens een Jumbo Premium Collection puzzel.

Jumbo puzzels

Kwaliteit past altijd

De Jumbo Premium Collection puzzels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Zo heeft elk puzzelstukje een unieke pasvorm. De afwerking is zo egaal, dat je een gepuzzelde puzzel zou kunnen vergelijken met een poster. Je vindt in de collectie wel 120 verschillende puzzels in uiteenlopende thema’s, zoals ‘Stadsgezichten’, of wat dacht je van ‘Anton Pieck’?. Daarnaast varieert de moeilijkheidsgraad van 500 tot wel 5.000 (!) puzzelstukjes. Extra bijzonder is het dat alle puzzels zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland en gemaakt van milieuvriendelijk en gerecycled karton. Kortom, de Jumbo Premium Collection puzzels staan voor hoge kwaliteit, innovatie en creativiteit. En, we hebben een nieuwtje: in 2018 komt Jumbo met nieuwe thema’s! Zoals XL puzzels, waarbij de puzzelstukjes groter zijn gemaakt. Of wat dacht je van de heerlijke receptenpuzzels: hierbij verschijnen er zes recepten nadat je de puzzel hebt gelegd.

Jumbo puzzels

Bekijk de Jumbo Premium Collection puzzels

Onmisbare puzzel accessoires

Zonder de juiste puzzelaccessoires is puzzelen een stuk minder leuk. Gelukkig heeft Jumbo verschillende soorten puzzelaccessoires, uiteraard ook van hoge kwaliteit. Zo kun je de puzzel na het puzzelen eenvoudig opbergen in een puzzelmap. Heb je geen gladde ondergrond thuis? Zorg dan voor een speciale puzzelmat. Of kies voor de kunstleren map van de Portapuzzel deluxe. Deze map heeft een unieke binnenbekleding die de puzzelstukjes op hun plaats houdt en bovendien zeer geschikt is als ondergrond om op te puzzelen. Wil je de puzzelstukjes na het puzzelen vastlijmen? Vergeet dan niet de puzzellijm!

Ook van Jumbo: Jan van Haasteren en Wasgij

Maak kennis met het nummer één puzzelmerk voor volwassenen: Jan van Haasteren. Deze legendarische illustrator tekent al meer dan 30 jaar exclusief voor Jumbo. De puzzels zijn humoristisch, kleurrijk en gedetailleerd. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar ook Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret kom je bijna altijd tegen. De Jan van Haasteren puzzels zijn geschikt voor alle leeftijden; we hebben meer dan honderd puzzels in onze collectie met een brede range aan aantal puzzelstukjes. Voor de komende feestdagen is er een mooie actie: de puzzels van Jan van Haasteren en Wasgij zijn tot 22 december 2017 extra scherp geprijsd!

Wasgij bestaat 20 jaar!
Maak kennis met Wasgij: deze puzzels dagen je uit anders te denken. Je puzzelt niet de afbeelding op de doos maar gebruikt je verbeelding, de verborgen aanwijzingen en tips om de puzzel op te lossen. Er zijn vijf verschillende Wasgij concepten en ze zijn nu extra scherp geprijsd. Dit zijn de vijf concepten:

• Original: Waar kijkt men naar?
• Destiny: Reis naar de toekomst!
• Mystery: Wat gaat er gebeuren?
• Imagine: Wat als fantasie werkelijkheid wordt?
• Back to: Reis terug in de tijd!

 

Bekijk alles van Wasgij


Welke thema’s wil jij graag puzzelen?