Naar boven

In 2018 knallen met een innovatieve smartwatch? Neem dan de Fitbit Ionic

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

We staan aan de vooravond van het nieuwe jaar. En ook in 2018 gaan we er weer tegenaan. Behoefte aan wat extra motivatie en inzichten? Daar helpt Fitbit je graag bij. Enige tijd geleden kwam het topmerk met de Fitbit Ionic. Een plaatje om te zien, met alle features die je mag verwachten van een smartwatch. En meer!

Een frisse start met Fitbit

Als een soort personal coach om je pols gaat Fitbit overal mee naartoe. Je kent het merk dan ook als een van de meest populaire keuzes op het gebied van activity trackers. Maar ook de smartwatch markt is voor hen geen onbekend terrein meer. De ambitie om op beide vlakken te verrassen met innovatie is met de Fitbit Ionic werkelijkheid geworden. Want deze activity tracker en smartwatch in één is speciaal ontworpen voor jouw gezondheid en fitheid.

Fitbit Ionic: bereik het onmogelijke

Misschien doe je aan goede voornemens, misschien vind je het onzin. Hoe dan ook: doelen voor de toekomst hebben we allemaal. En de Fitbit Ionic helpt je echt bij het bereiken van die doelen. De Ionic is namelijk niet alleen een all-round smartwatch, maar ook een expert op het gebied van sporten. Dankzij diverse slimme functies kun jij onder alle omstandigheden bikkelhard doorgaan en jezelf tot het uiterste pushen. Denk bijvoorbeeld aan gps, een hartslagmeter en een stof- en waterdicht design.

Fitbit Ionic

Doe meer moeite en ervaar meer gemak

Natuurlijk kies jij qua prestaties niet voor de makkelijke weg. Precies daarom is het wel zo fijn dat je op andere manieren toch gemak ervaart tijdens het sporten. Het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Fitbit Ionic, Fitbit OS, draagt daar aan bij. Diverse sportieve apps draaien namelijk speciaal op dit besturingssysteem. In de vorm van begeleiding, gemak en motivatie profiteer jij daarvan.

Fitbit Ionic
Fitbit kent geen enkel limiet
Fitbit Ionic
Verkrijg inzichten én motivatie
Fitbit Ionic
Smartwatch met dagelijkse features

Podiumplaats onder de smartwatches

Voor andere smartwatch merken is de Fitbit Ionic een geduchte concurrent. Deze nieuwkomer is qua features namelijk een topper onder de smartwatches. Waarom? Nou, de batterij gaat bijvoorbeeld maar liefst 4 dagen mee. Hij werkt met vrijwel iedere smartphone, herinnert je eraan om te bewegen, heeft smart notificaties en heeft de mogelijkheid om tot ruim 300 muzieknummers op te slaan en af te spelen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Features waar je u tegen zegt

Dus, zullen we dan nog maar even doorgaan? Een verrassende feature die je op de Fitbit Ionic vindt is bijvoorbeeld de Relaxing-app. Deze laat je door middel van ademhalingsoefeningen ontspannen. Daarnaast bevat de smartwatch Fitbit Personal Coaching. Daardoor worden je oefeningen aangepast aan je geregistreerde hartslag. Verbeteren je prestaties? Dan worden de oefeningen vanzelf aangepast. Echt smart dus! Als dat nog niet innovatief genoeg was, kun je met de Ionic zelfs contactloos betalen. De Fitbit Ionic is bovendien verkrijgbaar in drie kleuren. Behoefte aan wat meer variatie? Kan gewoon. Er zijn namelijk ook verschillende extra bandjes verkrijgbaar.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hem hier!

Check deze fitte smartwatch


Wat zijn jouw sportieve doelen voor 2018?