Naar boven

De Birkenstock EVA: de comfortabele slipper voor de zomer

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Lang verwacht maar nu eindelijk hier: de comfortabele Birkenstock slipper, maar dan in een waterafstotend jasje. De slipper is gemaakt van lichtgewicht EVA-plastic, weegt nauwelijks iets en is sneldrogend. Ideaal om deze zomer te dragen naar het zwembad of strand.

Een comfortabele slipper gemaakt van EVA-plastic

Eindelijk! Een cómfortabele waterafstotende slipper die je draagt in de tuin, naar het zwembad of naar het strand. De meeste plastic badslippers zijn simpelweg gemaakt van één recht stuk rubber – en dat voel je ook. De Birkenstock EVA heeft het bekende comfortabele voetbed van Birkenstock en is gemaakt van ethyleen-vinylacetaat, oftewel EVA-plastic. Dit materiaal is huidvriendelijk, geurloos en weegt nauwelijks iets. Je stopt ze dus zonder probleem in je strandtas. De Birkenstock EVA slipper is er voor mannen, vrouwen en kinderen.

Birkenstock EVA voor het hele gezin

Voor mannen zijn de modellen Gizeh en Arizona beschikbaar in de kleuren zwart, navy en khaki. Naast het Gizeh model is er voor kinderen ook een Rio EVA model. Dit zijn comfortabele slippers met twee voetbanden en verstelbare gespen. Ze zitten goed aangesloten rondom de hele voet, zodat kinderen lekker in het water kunnen spelen zonder hun slippers te verliezen.

Shinen aan het zwembad

Voor vrouwen zijn er drie verschillende soorten Birkenstock EVA modellen. De klassieke Gizeh, de Madrid met één voetband en een verstelbare gesp en de Arizona met twee soepele voetbanden elk verstelbaar met een gesp. De slippers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van neutrale kleuren als khaki, zwart, wit en navy tot opvallend neon pink. Wil jij shinen aan het zwembad? Kies dan de slipper in metallic of metallic zilver.

slider_image_birkenstock2
Birkenstock EVA Gizeh & Arizona
slider_image_birkenstock1
Birkenstock EVA Gizeh
slider_image_birkenstock5
Birkenstock EVA Rio

 

 


Wat is jouw favoriete kleur EVA Birkenstock slipper?