Naar boven

Bestel nu je Union fiets online en haal hem rijklaar op bij de Union fietsenwinkel

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een hippe stadsfiets, die tegen een stootje kan? Neem dan eens een kijkje in de nieuwe collectie van Union. Zij hebben duurzame fietsen in hippe kleurtjes zoals mintgroen, truffel en beige én met slimme snufjes zoals anti-lekbanden en een aluminium, lichtgewicht frame.

Online bestellen, ophalen bij jou in de buurt

Bestel je Union fiets online en haal hem uitsluitend op bij de Union winkel bij jou in de buurt. De fietsenmaker loopt alle bouten en moeren voor je na, zet het zadel op de juiste hoogte en pompt de banden nog eens op. Wil je er een handige fietsmand of extra fietsslot bij? In de winkel maak je de fiets helemaal af en worden alle accessoires meteen bevestigd. Handig, wanneer je de nieuwe fiets ophaalt bij de Union fietsenwinkel, kan je daarna zo door naar je volgende afspraak.

Union fietsen sinds 1904

Union is het fietsmerk van Nederland. Let er maar eens op als je aan het fietsen bent: overal zie je Union fietsen voorbijflitsen in de stad. Dat is niet zo raar als je bedenkt dat het fietsenmerk al sinds 1904 bestaat. De eerste fiets werd 114 jaar geleden gemaakt door de drie broers Van den Berg.

Op een oude fiets moet je het leren

Union was vanaf het prille begin vernieuwend en vooruitstrevend. Het liep namelijk niet meteen storm met de verkoop. Dit had niets te maken met de Union fiets, maar in 1904 kon nog niet iedereen fietsen. Daarom besloten de broers Van den Berg naast het bouwen van fietsen ook fietsles te geven. Dit was nog niet eerder gedaan en werd het begin van het grote succes van Union.

Elektrische fietsen

De tijd dat e-bikes afzichtelijke dingen waren is voorgoed voorbij. De elektrische fietsen van Union zijn ontworpen met dezelfde designvisie als de andere stadsfietsen. Ze zijn minimalistisch, stoer en cityproof. Union heeft de elektrische fiets de Union fast zo licht mogelijk gemaakt, door een lichtgewicht aluminium frame te gebruiken. Dat lichtgewicht frame is gecombineerd met een een lichte accu, zodat het optillen van de elektrische fiets een eitje is.

slider_image_union_elektrischefiets
Union Fast
slider_image_stadsfiets_v2
Union load
slider_image_stadsfietsen_v0
Union Curb

De beste fiets voor jou

Fiets je vaak met twee zware boodschappentassen aan je stuur, dan is de Union Load geschikt voor jou. Door de extra dikke banden en fietsdrager aan de voorkant neem je gemakkelijk al je spullen mee. Ben je op zoek naar een elegant retro design, dan moet je het Flow model hebben. Bestel hem in de kleur mintgroen en je ziet altijd in één oogopslag waar jouw fiets staat. Het Curb model heeft een zadelbuis in een hoek van 70 graden. Dit zorgt ervoor dat je altijd in een goede houding op je fiets zit. En dan is er nog de Union Fast en de Union E-load. Deze twee fietsen hebben allebei een elektrische motor. Handig, als je elke dag minimaal één uur moet fietsen of tussen twee steden pendelt.

Bekijk hier alle Union fietsen

Winactie!

Wil jij een nieuwe Union fiets winnen en ben je niet cameraschuw? Doe dan mee met onze winactie en win een Union Flow fiets ter waarde van 549 euro. Van het rijklaar maken wordt een video gemaakt, die gebruikt wordt als promo video voor 100% rijklaar ophalen. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Union fiets’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018. Let op: deelname aan de opnames van de video is een voorwaarde van de winactie.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt hij of zij uitgenodigd om deel te nemen aan de promotievideo. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Hoe ver fiets jij elke dag?