Naar boven

Vijf tips om je koffer uit de nieuwe SUITSUIT collectie superstrak in te pakken

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Pak je SUITSUIT koffer uit de nieuwe collectie in als een pro met de vijf inpaktips uit dit blog. De nieuwe collectie van SUITSUIT is geïnspireerd op de jaren '70 en de koffers hebben zomerse, warme kleuren als zeeblauw, basilicum groen en coral pink. Check nu de vijf tips!

Fab Seventies vibes

De nieuwe collectie van SUITSUIT brengt je onmiddellijk in vakantiesferen. De kleuren Basil Green, Coral cloud en Seaport Blue doen denken aan de Marokkaanse ondergaande zon en het diepblauwe water van de Middellandse zee. De collectie is geïnspireerd op de jaren ’70 en heeft warme, aardse tinten gecombineerd met messing details en duurzame stoffen als linnen, canvas en leer. Zodra jij je nieuwe SUITSUIT koffer in huis hebt, wordt het aftellen naar je vakantie. De collectie bestaat niet alleen uit koffers, maar ook uit bijpassende accessoires. Maak je reiscollectie compleet met een toilettas, make-uptasje, een beauty set, shopper en een paspoorthoesje, volledig in dezelfde stijl.

Ontdek de SUITSUIT Fab Seventies collectie

SuitSuit

5 tips om je SUITSUIT koffer in te pakken als een pro

Je koffer inpakken het is geen hogere wiskunde, maar toch lijkt er altijd te weinig ruimte te zijn. Niet als je deze vijf tips volgt!

 1. Packing cubes
  Gebruik SUITSUIT packing cubes om optimaal gebruik te maken van alle ruimte in je koffer. Stop je zijden zomerjurk in een aparte zak dan je spijkershort. Zo blijft je kwetsbare kleding mooi en heb je minder vouwen en kreukels in je zijden jurk.
 2. Oprollen en vullen
  Dit is een klassieker, maar niet iedereen kent deze toptip: rol je kleding op. Je bespaart de helft van de ruimte en je voorkomt kreukels. Win-win. Stop sokken, ondergoed, bikini’s en panty’s in schoenen en vul hier andere lege hoekjes mee op.
 3. Wees streng
  Leg alle kleding die je wilt meenemen op je bed, voordat je het in je SUITSUIT koffer stopt. Haal nu 1/3 van de kleding weg. Ja, dit kan echt. De truc is om kledingstukken mee te nemen die je op meerdere manieren kan combineren. En bedenk hoe leger je koffer hoe meer souvenirs je kan shoppen op vakantie.
 4. Lagen dragen
  Ook al ga je naar een warm land een lange broek en trui is nooit verkeerd. Draag dit in het vliegtuig zodat deze grotere items niet extra plek in je koffer innemen. Gooi in je handbagage een t-shirt en korte broek en kleed je om op het vliegveld zodra je bent aangekomen.
 5. Zwaarste bij de wielen
  Leg boeken en schoenen onderin de koffer aan de kant waar de wieltjes zitten. Zo voorkom je dat de inhoud van je koffer gaat schuiven en is je SUITSUIT koffer het makkelijkste op te tillen en te rollen.
  Ontdek nu de nieuwe SUITSUIT collectie

Suitsuit

 


Reageer hier en praat mee!