Naar boven

Ontdek Samsonite Flux en Samsonite Flux Soft: de ideale combinatie van stevige én lichte koffers

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Pssst... Ken jij de nieuwe Samsonite Flux Soft koffers al? Deze nieuwe, stijlvolle, serie van zachte handbagagekoffers vormt in combinatie met de harde Samsonite Flux koffer dé ideale kofferset. Deze koffers zorgen namelijk voor een stressvrije reiservaring - en wie wil dat nou niet? Bon voyage!


Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2017 Samsonite IP Holdings S.àr.l.

Ik ga op reis en neem mee… een Samsonite Flux koffer

Op reis gaan is leuk en spannend, maar brengt vaak ook wat stress met zich mee. Lange rijen bij het inchecken, strenge beveiligingseisen, rennen naar de gate, in een vreemd land je weg naar het hotel vinden – zomaar wat dingen die het reisplezier in de weg kunnen staan. Gelukkig heeft Samsonite de ideale koffercollectie, waarmee jij zeker weet dat jouw spullen goed opgeborgen zijn en dat je snel van A naar B kunt. Eerst was er de hardschalige polypropyleen lijn, Samsonite Flux, en nu is er ook de Samsonite Flux Soft lijn: dé ideale zachte handbagage koffer. In deze blog doen we een (reis)boekje open over deze koffers en ontdek je waarom ze sámen een match made in heaven vormen.

Samsonite Flux: de ideale reisgenoot

Samsonite Flux is een polypropyleenkofferlijn met veilige, dubbele ritssluiting. Ook is Flux de allereerste hardschalige collectie van Samsonite met verborgen uitbreidingsconcept voor extra volume. Zo hoef je dus minder te proppen en kan dat extra paar schoenen wél gewoon mee. En voor iedereen die graag in stijl reist: dat zit wel goed met deze collectie. Een strak design, mooi afgewerkt en verkrijgbaar in vijf kleurtinten. Kortom, met deze koffer aan je zijde wordt reizen gemakkelijker dan ooit: soepel rollende dubbele wielen, een dubbele trekstang en een volledig gevoerd, praktisch interieur waarin jouw spullen veilig en overzichtelijk opgeborgen kunnen worden.

Samsonite Flux
Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2017 Samsonite IP Holdings S.àr.l.

Maak je collectie compleet met Samsonite Flux Soft

Sommige dingen zijn gewoon beter sámen. Dat geldt ook voor de Samsonite Flux koffers en de Samsonite Flux Soft koffers. Gebruik ze samen en je weet zeker dat je de ideale kofferset te pakken hebt. De zachte Samsonite Flux Soft handbagagekoffer past qua looks perfect bij de hardschalige Samsonite Flux collectie en heeft tegelijkertijd slimme oplossingen voor handbagage strubbelingen. Zo moet je vaak op het vliegveld twee of drie keer je paspoort laten zien, maar in welk vakje had je ‘m nou ook alweer gestopt? Met de Samsonite Flux Soft heb je een innovatief opberggedeelte aan de boven- en voorkant van je handbagage, zodat je altijd makkelijk bij je belangrijke spullen kunt. Zelfs als de koffer in het vliegtuig opgeborgen ligt onder de stoel voor je, of in het bagagecompartiment. Handig! Kortom: de harde Samsonite Flux brengt je volume en stevigheid, en de Samsonite Flux Soft geeft je de lichtheid en flexibiliteit die je zoekt in een handbagage koffer.

De voordelen van de Samsonite Flux Soft
  • Handig bovenvak en voorvak zodat je altijd bij je belangrijke spullen kunt;
  • De koffer is extreem licht: maar 1,9 kilo;
  • De Samsonite Flux Soft is er in drie maten, die alle drie passen binnen de handbagage-eisen van de grote vliegmaatschappijen;
  • Een sterk polypropylene frame beschermt jouw spullen tegen beschadigingen;
  • Met het TSA kabelslot vergrendel je makkelijk alle ritsen, ook die van het voorvak, in één keer;
  • Ingebouwde dubbele wielen zorgen voor een reis die op rolletjes loopt;
  • Je krijgt 5 jaar garantie op de koffer.

Samsonite aan je zijde

Zie jij jezelf al stressvrij op reis gaan met Samsonite Flux en Samsonite Flux Soft? Met Samsonite aan je zijde kan er eigenlijk niks meer misgaan. Je vindt trouwens nog veel meer koffers en rugzakken van Samsonite in onze Samsonite shop. Waar gaat de volgende reis naar toe?

Alle Samsonite Flux Soft koffersCheck de Samsonite Flux Spinner koffers


Waar wil jij wel een Samsonite Flux koffer mee naartoe nemen?