Naar boven

Ontdek de nieuwe rugzakken van The Pack Society én de winactie

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Vlieg jij straks weer door de stad om op tijd op je werk of in de collegebanken te verschijnen? Zorg voor een goede aftrap dit najaar met de nieuwe rugzakken van The Pack Society. Speciaal voor mensen die stijlvol van A naar B reizen én met zorg voor het milieu gemaakt.

De commuter collectie van The Pack Society

Als jij je weer ’s in de verkeersjungle van jouw woonplaats stort voor je dagelijkse trip naar school of werk – even wennen hè, zo na de zomer – dan wil je een rugzak die functioneel is. Maar ook je spullen goed beschermt én gemaakt is van mooie materialen. Precies daarom heeft The Pack Society een nieuwe collectie rugzakken ontwikkeld. Strak design en ook nog eens praktisch. Precies wat jij nodig hebt voor een avontuurlijk leven in de stad dus.

Nieuw seizoen, nieuwe trends!

De herfst en winter van 2017 draaien meer dan ooit om nieuwe modellen en de capsule collecties. Eén daarvan is de small backpack, een kleine maar stoere tas met imitatieleren details. De nieuwe seasonal prints variëren van een abstracte zwart-witte nummerprint, tot een kleurrijke print geïnspireerd op natuursteen.

The Pack Society

Welke neem jij mee?

Met deze collectie rugzakken maakt het niet uit waar de dag je brengt: jij bent overal op voorbereid. Al je belangrijke gadgets passen zonder moeite in je rugzak en zijn beschermd door gewatteerde vakken. Door een comfortabel ruggedeelte en zachte schouderbanden kun je urenlang op pad.

Bekijk de nieuwe collectie

 


Wat vind jij belangrijk aan een goede rugzak?