Naar boven

Deze populaire koffers van Princess Traveller hebben iets héél slims…

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Je komt aan bij de incheckbalie en... je koffer is te zwaar. Je kunt kiezen: of allerlei spullen reorganiseren en zoveel mogelijk sokken in je broekzak proppen, óf bijbetalen. Maar wacht, er is nog een derde optie: schaf een Princess Traveller San Francisco koffer mét ingebouwde weegschaal aan en je hebt nooit meer stress aan de incheckbalie.

Nooit meer afwegen wat wel of niet mee kan

Iedereen die weleens heeft geprobeerd thuis een koffer te wegen weet dat het vrijwel onmogelijk is. De koffer past namelijk niet op de weegschaal, of je hebt niet eens een weegschaal in huis. Laat staan dat het hotel waar je tijdens je reis verblijft een weegschaal heeft. Dus terwijl jij je koffer vol gekochte souvenirs met moeite dicht krijgt vrees je het ergste: dat wordt bijbetalen. Maar met de Princess Traveller San Francisco koffers is deze onzekerheid voorbij. De koffers hebben namelijk een ingebouwde digitale weegschaal – hoe slim is dat? Zo weet je waar dan ook ter wereld hoeveel je bagage weegt en hoef je dus nooit meer extra te betalen.

Op rolletjes met de Princess Traveller San Francisco

De Princess San Francisco is een van de eerste koffers binnen de Princess scaler collectie. Met meer dan een miljoen verkochte koffers, is deze kofferlijn een van de meest populaire koffers van deze tijd. En dat is niet alleen vanwege de ingebouwde weegschaal. De koffers zijn namelijk ook gemaakt van super lichtgewicht materiaal. En met het luxe aluminium trolley systeem en wielen met 360 graden draairichting, rol je de koffer met gemak voor je uit. Zo verloopt jouw reis dus altijd op rolletjes. De koffer is verkrijgbaar in vier hippe kleuren: zwart, donkerblauw, helderblauw en donkergroen. De koffers komen in drie verschillende maten en als je niet kunt kiezen neem je gewoon een hele set. Dan zit je altijd goed!

Naar de Princess Traveller shop

 

 

Princess Traveller


Wat vind jij van de Princess Traveller San Francisco koffer, slim of niet?