Naar boven

De nieuwe collecties tassen en koffers staan voor je klaar

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De zomer is in aantocht; tijd voor mooie reismerken om je te verrassen met hun nieuwe collecties. En met nieuwe trends natuurlijk. Anno 2017 wil jij ook tijdens je vakantie trendy voor de dag komen, toch? Daarom zetten wij de nieuwste collecties tassen en koffers én bijbehorende trends voor je op een rijtje!

Trendy op vakantie

Waar ga jij dit jaar naartoe op vakantie? Wordt het zonnig Spanje of ga je op pad in eigen land? Wat jouw vakantieplannen ook zijn; een goede tas of koffer is essentieel. En als je dan toch op zoek bent naar een reismaatje, ben je vast ook benieuwd naar de nieuwste trends. Van kleurrijke printjes tot praktische rugzakken. Iedere reiziger vindt wel iets passends in de collecties tassen en koffers van dit seizoen.

Nieuwe collecties tassen en koffers
Bloemenprints bij The Pack Society
Nieuwe collecties tassen en koffers
SUITSUIT: vrolijk en stijlvol
Nieuwe collecties tassen en koffers
Kleurrijke koffers van Delsey
Nieuwe collecties tassen en koffers
De unieke printjes van Eastpak

Kleurrijk de wereld rond

Als je naar de zomercollecties tassen en koffers voor 2017 kijkt, kun je er niet omheen; kleurtjes zijn het helemaal. Zowel felle kleuren als zachte pasteltinten komen terug in alle reisartikelen. Van toilettas tot koffer en van rugzak tot heuptas. De trend heeft zich al in het voorjaar ingezet, maar je ziet nu dat alle merken hier helemaal in mee gaan. Zeker bij de nieuwe reisitems van SUITSUIT, Herschel, Delsey en Princess Traveller is deze kleurentrend goed terug te zien.

Unieke reisaccessoires met printjes

Saai zijn de nieuwste reisaccessoires in ieder geval niet. Veel van de items zijn namelijk voorzien van een geinig printje. Prints van bloemen of planten zie je vooral veel terug. En dan het liefst in een felle kleur of in verschillende kleurtjes. Daardoor is jouw koffer niet alleen heel uniek, maar ook gemakkelijk terug te vinden op de bagageband. Benieuwd? Neem eens een kijkje in de collecties van Kipling, EastpakSpiral en The Pack Society.

Functionele rugzakken

Mocht je nu niet houden van allerlei felle kleuren, gekke printjes en tierelantijntjes op je rugzak, dan kies je voor een functionele rugzak. Want deze zijn tegenwoordig ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Stoer, handig en ze passen overal goed bij. Maar ook merken die functionele tassen ontwerpen, spelen in op de kleurentrend. Neem een voorbeeld aan The North Face; functioneel met een fel tintje.

Bekijk alle nieuwe tassen en koffers

Voor een compleet overzicht van alle collecties, neem een kijkje op deze nieuwe collectie pagina. Op reis met de nieuwste collecties? Laat de zomer maar beginnen!

De nieuwste collecties

 

 


Wat is jouw favoriet uit de nieuwe collecties?