Naar boven

Back to School met Eastpak: echte stijl begint met individualiteit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Binnenkort weer terug naar school of kantoor? De Eastpak rugzak is dé perfecte reisgenoot. Ontdek de voordelen van de vertrouwde Eastpak rugzakken en vind ook jouw stijlvolle, ijzersterke rugzak.

Kriskras door de stad met je Eastpak rugzak

Voor iedereen die elke dag op de (race)fiets, met het openbaar vervoer of op wat voor manier dan ook door de stad zoeft: hierbij willen we graag de perfecte reisgenoot aan je voorstellen, namelijk de Eastpak rugzak. Dit rugzakmerk werd opgericht in 1952 en begon met het maken van ijzersterke rugzakken voor het Amerikaanse leger. In 1976 kwam Mark Goldman op het idee om rugzakken voor studenten te ontwikkelen en de iconische rugzak Padded Pak’r was geboren. Inmiddels is de collectie uitgebracht met koffers, toilettassen, heuptassen en nog veel meer.

Eastpak rugzak

Bekijk de Eastpak Padded Pak'r collectie

Nieuwe varianten op de Padded Pak’r, mét laptop sleeve

Als je dan tóch weer aan het werk of terug naar school moet, zorg dan dat dit in stijl gebeurt met een klassieke Eastpak rugzak. Alleen wel eentje die is aangepast aan moderne standaarden, uiteraard. Kies daarvoor voor een Eastpak rugzak uit de Back to Work en Out of Office collectie. Deze rugzakken zijn uitgerust met een laptop sleeve en bieden genoeg ruimte voor al je boeken en andere gadgets. Welke van deze twee collecties past het beste bij jou? Ontdek het hieronder.

Eastpak rugzak

Out of Office: een betrouwbare reisgenoot

Tijdens drukke dagen heb je structuur nodig: meet de Out of Office collectie. Terwijl jij de stad doorkruist, zorgt deze Eastpak rugzak ervoor dat je laptop goed beschermd is. En omdat de collectie uit heel veel kleuren en dessins bestaat, weet je altijd dat jouw look klopt.

Kenmerken Out of Office collectie
  • Gewatteerde laptopsleeve (14 inch laptop);
  • Rits die over de hele breedte open kan zodat je er makkelijk spullen in en uit kunt halen;
  • Luister met je rugzak op je rug naar muziek dankzij het handige opbergvak voor je smartphone aan de achterkant;
  • Comfortabel gevoerde achterkant;
  • Dik gevoerde schouderbanden met SGS (soft grip systeem).
Bekijk de Out of Office collectie

Back to Work: stijlvol en simpel

Zorg dat je terug naar school of kantoor gaat met een zeker gevoel: al je belangrijke documenten zijn goed opgeborgen en met het tijdloze design zit je altijd goed. Kies voor de laatste kleuren om mee te gaan met de trends. De Back to Work Eastpak rugzak heeft het beste van twee werelden: de rugzakken zien er super stijlvol uit én al je spullen zijn makkelijk bereikbaar.

Kenmerken Back to Work collectie
  • Twee hoofdcompartimenten met ritssluiting;
  • Gewatteerde laptop sleeve (14 inch);
  • Gebruik het voorvak met handige ritssluiting voor sleutels en andere kleine gadgets;
  • Netzakje binnenin met ritssluiting;
  • Gewatteerde schouderriemen met SGS (soft grip systeem) en gewatteerde rugzijde.
Bekijk de Back to Work collectie

Jij kan mijn rug op

En? Welke collectie spreekt jou het meeste aan? Naast de Out of Office en Back to Work collectie, heeft Eastpak nog veel meer ijzersterke (reis)tassen. Kijk voor de hele collectie in onze Eastpak winkel of bekijk meteen de nieuwe collectie. Happy travels!


Wat gaat er absoluut mee in jouw Eastpak rugzak?