Naar boven

Ga het avontuur aan met de nieuwe collectie van NOMAD

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Trek jij er graag op uit? De wereld verkennen, de natuur bewonderen en nieuwe avonturen beleven; dat zijn de mooie momenten van het leven. De nieuwe collectie van NOMAD maakt die momenten nóg een beetje mooier, unieker of gewoonweg praktischer. Nieuwsgierig? In dit blog check je de nieuwe collectie en de winactie!

Wereldwijde aantrekkingskracht

Mooie avonturen liggen overal. Of je nu gaat reizen, de bossen intrekt of de verborgen plekjes in een stad opzoekt, NOMAD wil ieder type Nomad aanmoedigen en ondersteunen. Met die gedachte is de nieuwe collectie van NOMAD ontwikkeld; gericht op urban life, travel en outdoor. En dat resulteert in een collectie vol duurzame, hoogwaardige en functionele backpacks, slaapzakken, slaapmatten en zelfs kleding. Deze collectie bewijst ’t opnieuw; NOMAD is een Nederlands merk met wereldwijde aantrekkingskracht.

De nieuwe collectie van NOMAD

De nieuwe collectie van NOMAD

Duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit

De producten van NOMAD staan voor duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Zo ook de producten uit de nieuwe collectie. Neem bijvoorbeeld de Convertible Cabin Trolley. Een reistas met bescherming aan de onderzijde, een lichtgewicht trek en duw stuurstang en wielen van zeer degelijk en zacht materiaal. Zo kan deze trolley veel trillingen opvangen en veel reizen verdragen. Ook over het ontwerp van de Batura backpack is goed nagedacht. De binnenkant van de schouderbanden is bedekt met een zachte laag, waardoor ze niet schuren. Daarnaast houden interne compressiebanden je spullen op hun plaats in de backpack tijdens het reizen.

De nieuwe collectie van NOMAD
Klaar voor de reis van je leven?
De nieuwe collectie van NOMAD
De meest bijzondere ervaringen
De nieuwe collectie van NOMAD
Of houd je meer van een urban lifestyle?

Een unieke slaapzak
Ook slaapzakken zijn te vinden in de nieuwe collectie. Bij de Eos slaapzak is zelfs over de ritsen nagedacht, deze zijn namelijk handschoen-proof. Deze slaapzak hoef je niet vaak te wassen, doordat de stof is afgewerkt met Polygiene©. Dit is een techniek die het ontstaan van lichaamsgeurtjes sterk vermindert. Mocht je de slaapzak toch willen uitwassen, dan kan dat gewoon.

De nieuwe collectie van NOMAD

Gouden reistips van NOMAD

Na jarenlange ervaring kun je NOMAD zeker een expert noemen op dit gebied. Daarom nog enkele tips van de experts, speciaal voor jouw reis. Wist je dat…

  • …je slaapzakken beter niet in de originele (compressie)hoes kan opbergen, maar juist in een andere grotere zak? Door de (compressie)hoes kan de veerkracht van de vulling afnemen, waardoor uiteindelijk ook de isolatiewaarde zal afnemen. Bij een NOMAD slaapzak met een donzen vulling wordt altijd een speciale extra bewaarzak meegeleverd.
  • …je rugzakken nooit in de wasmachine moet wassen? Dit tast namelijk de coating aan. Reinigen doe je met lauw water en eventueel met groene zeep. Is de rugzak modderig of erg vuil? Laat dit dan eerst opdrogen. Veeg modder en vuil er daarna af met een zachte borstel.
  • …je een ventiel van een slaapmat die je hebt opgeborgen beter niet helemaal dicht kan draaien? Zo zal de mat niet onnodig onder druk komen te staan als de omgevingstemperatuur stijgt en de lucht in de mat uitzet of krimpt. Good to know!
De nieuwe collectie van NOMAD
Speciaal voor avonturiers
De nieuwe collectie van NOMAD
Je beste reismaatje
De nieuwe collectie van NOMAD
Ideaal voor iedere soort reis

Al 40 jaar een betrouwbare reisgenoot

Kende jij NOMAD al? Zelfs dan wist je vast nog niet dat de roots van dit merk in het Nederlandse stadje Zevenaar ligt… Je bent niet de enige, hoor. Toch heeft NOMAD een sterke, no nonsense achtergrond waarin de focus altijd lag op productinnovatie met als helder doel: duurzame outdoor producten van betrouwbare kwaliteit ontwikkelen. Ooit is het merk ontstaan vanuit de gedachte om avonturiers te faciliteren in het beleven van een zo comfortabel mogelijk buitensportavontuur.

De nieuwe collectie van nomad

Hoe ze dat doen?
Nou, door producten te ontwikkelen die verwachtingen overtreffen in verschillende omstandigheden en op verschillende avonturen. Zo gaat NOMAD al jaren mee als betrouwbare reisgenoot met families, stellen en individuen. Van actieve trekkingtochten tot avontuurlijke citytrips; al bijna 40 jaar doet het merk waar ‘ie goed in is. En ja, ook dat zie je duidelijk terug in de nieuwe collectie van NOMAD.

Ontdek meer van NOMAD

 

Maak kans op een NOMAD rugzaktrolley

Genoeg gepraat, tijd voor het echte werk. Als jij binnenkort een avontuur op de planning hebt staan, wíl je echt meedoen aan deze winactie. Wij mogen namelijk een Nomad Cabin 38 Convertible Cabin Trolley – 38L- Verde weggeven! Deze multifunctionele rugzaktrolley vormt het ideale reismaatje. Meedoen? Vul onderstaand winformulier in en maak direct kans. Good luck! 

 


Welk avontuur ga jij beleven deze zomer?