Naar boven

Vind jouw perfecte avondtas voor de feestdagen met BURKELY

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Een elegant avondtasje maakt jouw outfit voor de feestdagen helemaal af. Daarom heeft het Nederlandse tassenmerk BURKELY een schitterende 'Evening collection'. Een collectie waarmee jij de show steelt óf waar je een perfect cadeau vindt voor een speciaal iemand.

BURKELY verzorgt jouw feestdagen

We stellen je eerst even voor aan het merk BURKELY. Dit fijne merk maakt tassen voor elke dag –  Every Day – en ieder seizoen verschijnt er een nieuwe collectie. De tassen hebben een tijdloze uitstraling en zijn naast erg mooi, ook nog ’s praktisch. Naarmate je de tassen langer gebruikt, worden ze alleen maar mooier en krijgt het leer echt een persoonlijke uitstraling.  Dat is precies de charme die een échte BURKELY creatie moet hebben. Met de feestdagen in aantocht kan een goede avondtas niet ontbreken in je collectie: gelukkig heeft BURKELY voor jou een hele avondcollectie klaarstaan.

Burkely

BURKELY Evening collection: een verschil van dag en nacht

Ga op je mooist van dag naar nacht met de BURKELY Evening collection. De BURKELY Evening collection is speciaal gemaakt voor sprankelende feestdagen en maakt je outfit compleet. De collectie bestaat uit een Metallic X-over, Embroidery X-over, Metallic Evening Clutch en een Mini-Bag. De Metallic X-over (in vijf tinten) en de Embroidery X-Over (in vier tinten) zijn gemaakt van suède. Suède heeft een luxe, natuurlijke uitstraling en wordt alleen maar mooier gedurende het gebruik. De Metallic Evening Clutch is gemaakt van geverfd runderleer en een echt eye-catcher voor bij je outfit. Onderschat ook de cadeau-impact van de Mini-Bag niet: dit klein maar fijne tasje is gemaakt van subtiel savage leer en wordt geleverd in een prachtige gift box.

Burkely

NIEUW: de BURKELY gift box voor hem en haar

Let op: cadeau-alert! De BURKELY gift box is speciaal ontwikkeld voor ons, om onder de kerstboom te leggen. Het is een luxe gift box, waardoor je cadeau meteen bijzonder aanvoelt voor de ontvanger. Er zijn twee gift boxen, voor hem en haar. De gift box bestaat uit een Wallet en een Passportcover, gemaakt van Zulu Hunter leer. Zulu Hunter leer heeft een luxe uitstraling door de lichte ‘shade’ die eroverheen valt. Beide gift boxen zijn er in twee tijdloze kleuren, namelijk zwart en cognac. Verras iemand deze feestdagen met dit bijzonder mooie cadeau!

Bekijk de BURKELY collectie

Naast deze mooie collectie voor de feestdagen, heeft BURKELY nog veel meer mooie, duurzame tassen voor mannen en vrouwen in onze shop. Neem snel een kijkje!

Naar de BURKELY shop


Wie wil jij in het zonnetje zetten met een BURKELY cadeau?