Naar boven

Rimmel Wonder’Swipe: eyeliner en oogschaduw in één

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Met Rimmel Wonder’Swipe 2-in-1 eyeliner en oogschaduw is de keuze aan jou. Ga je voor die prachtig glitterende eyeliner? Transformeer je de liner met één swipe naar een glamourous oogschaduw? Of kies je voor best of both worlds? Wat je ook doet: met je glinsterende look zit het wel goed!

Feestelijke look in twee stappen

Wonder’Swipe 2-in-1 Eyeliner en Oogschaduw is een geweldige combinatie. Hoe werkt deze magie? Eerst breng je de eyeliner aan zoals je normaal ook doet. Met het fijne kwastje is precisiewerk een makkie. Je kunt de liner zo laten. Maar met een veeg van je vinger of een kwastje, verander je de liner in een geweldige glitteroogschaduw. Feestelijke make-up? Done!

Edgy look met goud en blauw

De mooiste looks krijg je als je de kleuren combineert. Breng bijvoorbeeld de Wonder’Swipe gouden Instafamous aan op je ooglid. Veeg het uit met een kwastje of je vinger. Daarna breng je met de beweging van een winged liner het coole blauwe Don’t Be Shook aan. Blend de kleur uit met je kwastje. Bingo, daar is die glinsterende edgy look!

Smokey eyes for the night

Ga jij tonight voor de smokey eyes? Hallo Cool AF en Out Out, oftewel: paars en zwart. De combi van deze twee kleuren levert je gegarandeerd de oogopslag van een diva op. Breng de zwarte eyeliner eerst aan op je ooglid. Blend hem daarna met het diepe paars. Zo, nu ben je cool AF.

Metallic look met lichte kleuren

In een girly mood vandaag? Dan is Mega Hottie jouw kleur: een frisse roze teint die uitstekend combineert met het zilveren Slay. Slay it girl! Ga je helemaal los, dan gooi je er nog een vleugje holographic Yassss bij. Deze vette kleur komt het dichtst bij shiny wit.

Long lasting fun

Lange dag voor de boeg? Met Wonder’Swipe is dat geen probleem. De kleuren van Wonder’Swipe zijn allemaal metallic en sterk gepigmenteerd. De unieke formule blijft tot wel tien uur zitten.

Jij maakt de regels

Het zal je niet verrassen dat uitgerekend Rimmel met dit nieuwe, innovatieve product komt. Het past helemaal bij Rimmels filosofie dat er evenveel looks als mensen zijn. Wonder’Swipe 2-in-1 Eyeliner en Oogschaduw stimuleert je creativiteit om de look te creëren die bij jou past. En daarbij geldt maar één regel: jouw eigen idee van schoonheid! Yassss!

Rimmel WonderSwipe Sfeer armen

Winactie!

Heb jij nog wel ruimte in je make-up tas voor de Rimmel Wonder’Swipe 2-in-1 eyeliner en oogschaduw? Als je meedoet met deze winactie, maak je kans op een giftset met álle zeven ultra glitterkleuren! We geven de prijs één keer weg. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Rimmel Wonder’Swipe’. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 11 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk hier alle kleuren van Wonder'Swipe

 


Welke Wonder’Swipe kleuren zou jij met elkaar combineren?