Naar boven

Ymea ondersteunt tijdens de overgang: op een fijne manier een nieuwe fase van je leven in

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename of nachtelijk transpireren? De overgang kan deze ongemakken met zich meebrengen en dat kan heel vervelend zijn. Uit onderzoek blijkt dat 80% opvliegers ervaart, dus je bent zeker niet alleen! Gelukkig kan Ymea, speciaal voor vrouwen in de overgang, je hierbij ondersteunen. Lees snel verder, ontdek de vernieuwde producten en doe mee aan de winactie!

Ondersteuning tijdens de overgang

Een rondje hardlopen, een feestje vieren of de grote lenteschoonmaak; ook tijdens de overgang wil je al je dagelijkse activiteiten gewoon kunnen doen. Het liefst ook met een glimlach op je gezicht. Speciaal voor vrouwen in de overgang biedt Ymea natuurlijke producten op basis van plantenextracten. De kruidenextracten in Ymea helpen bij verschillende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen1. Daarnaast is het extra belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen.  Zorg voor voldoende beweging, goed eten en voldoende rust & ontspanning en haal het meeste uit je dag!

Ymea overgang

Behoud van je silhouet

In de overgang merk je ook vaak veranderingen aan je silhouet, wat veroorzaakt wordt door de verandering in hormoonhuishouding. Omdat je lichaam tijdens de overgang minder oestrogeen aanmaakt, verandert de verdeling van je vet: je billen en dijen worden slanker en je buik, taille en borsten voller. Ervaar jij dat ook? Dan is Ymea Overgang Silhouet het product voor jou! Ymea Silhouet bevat cayennepeper, wat bijdraagt aan gewichtsverlies. Daarnaast ondersteunt Ymea Silhouet ook bij opvliegers, nachtelijk transpireren, wisselende stemmingen en prikkelbare gevoelens1. Je kunt zowel kiezen voor een verpakking met 64 capsules als een voordeelverpakking met 128 capsules. En let op: tot 26 april ontvang je 20% korting op Ymea producten.

Ymea overgang
Met een glimlach de dag door
Ymea overgang
Geniet van de mooie momenten

Het hele klokje rond

Opvliegers en stemmingswisselingen kunnen je dagelijkse bezigheden beïnvloeden gedurende de dag. Maar ook ’s nachts kun je overgangsverschijnselen ervaren, zoals nachtelijk transpireren. Ymea Dag & Nacht bestaat uit twee capsules: één voor overdag en één voor ’s nachts. Overdag helpt het bij opvliegers en stemmingswisselingen1 en ’s nachts helpt het bij nachtelijk transpireren1 en om lekker te slapen2, zodat je uitgerust wakker wordt.

Maak kans op een Ymea trial pakket

Lijkt het jou fijn om deze ondersteunende producten te proberen? Doe dan mee aan deze winactie! Wij geven namelijk tien keer een Ymea pakket weg. Daarin vind je Ymea Silhouet 64 en Ymea Dag & Nacht. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Ymea’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

1) Cimicifuga Racemosa
2) Valeriaan

Kag – nr: 24-0418-0457


Wat doe jij om je overgangsverschijnselen te verlichten?