Naar boven

Tandenpoetsen als een ware (Disney) held met Oral-B Kids

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Doe jij ook dagelijks je best om je kinderen zo goed mogelijk te helpen bij het tandenpoetsen? Soms tevergeefs. Om ervoor te zorgen dat jouw kids een goede mondhygiëne eigen leren maken, heeft Oral-B hulp ingeschakeld. Van Disneyhelden welteverstaan. Lees snel verder en ontdek meteen de Oral-B kortings- én winactie. 

Hoe kinderen tandenpoetsen

Soms kan het lastig zijn om kinderen twee minuten lang hun tanden te laten poetsen. En ook nog eens twee keer per dag. Dat heb jij vast ook weleens ervaren, want veel ouders herkennen zich in deze situatie. Tandvleesontsteking, tandbederf en gaatjes komen dan ook vaak voor bij kinderen. Veroorzaakt door slechte mondverzorgingsgewoonten, de kwaliteit van mondverzorgingsproducten en het voedingspatroon. Maar wie kun je inschakelen om dit probleem op te lossen? Juist, Disneyhelden.

Oral-B denkt met je mee

Je wilt dat je kind zich goed voelt, goed eet en goed slaapt. Want je kind gun je nu eenmaal het allerbeste. Oral-B draagt daar graag aan bij, en daarom komen ze met de Disney Magic Timer App. Daarmee leer je je kind op speelse wijze de 2×2 routine aan. Ooit van gehoord? Vanaf de leeftijd van twee jaar twee keer per dag gedurende minstens twee minuten poetsen; daar draait het om. En het helpt daadwerkelijk bij het maken van een goede start op jonge leeftijd. Maar liefst 90% van de kinderen poetst namelijk langer dankzij de app*.

Alles van Oral-B Kids

Oral-B Kids

Oral-B Kids kortingsactie

Goed nieuws: tot 29 oktober kun jij profiteren van korting op het gehele Oral-B kids assortiment. Pak je voordeel!

Magisch poetsen met Disney

De kennis en expertise van Oral-B combineren we met de magie van Disney. Het resultaat? Een plezierige poetservaring, zowel voor jou als voor je kids. Doordat kinderen in de Disney Magic Timer App in contact komen met hun favoriete Disneyhelden zijn ze meer gemotiveerd om goed en lang te poetsen. Want helden als Elsa van Frozen of Lightning McQueen van Cars ontdekken, welk kind wil dat nu niet? Nadat er twee minuten gepoetst is met Oral-B Kids, worden de personages pas getoond. Zo worden kinderen gestimuleerd om grondig en lang te poetsen.

De Disney Magic Timer App is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Oral-B Kids
Langer en beter leren poetsen
Oral-B Kids
Met hun favoriete Disneyhelden
Oral-B Kids
Motivatie om te poetsen
Oral-B Kids
Op speelse wijze

De beste start met Oral-B Kids

Speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar is er de Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel. Ideaal voor kleine handjes en kleine tandjes. De zachte, ronde borstelkop reinigt op subtiele, maar zeer grondige wijze de kleine kindermond. Ook moeilijk bereikbare plekken worden effectief gereinigd. Om het poetsen nóg leuker te maken, biedt Oral-B door kinderen goedgekeurde smaken. Zoals Bubblemint, Blue Ice en Mild Mint. Oral-B Kids tandpasta’s bevatten de juiste hoeveelheid fluoride voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo vormt de tandpasta een ‘suikerschild’ en beschermt het een melkgebit tegen tandbederf.

Oral-B Kids

 

*gebaseerd op een klinische studie uitgevoerd in 2013 bij 52 kinderen uit de Verenigde staten.


Hoe maak jij het tandenpoetsen thuis leuker?