Naar boven

Met Biodermal geniet je nu nóg meer van het zonnetje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het zomerse zonnetje op je huid geeft je een heerlijk gevoel. Dat gevoel wordt nóg beter wanneer je weet dat je hier optimaal tegen bent beschermd. Met Biodermal ben je daar zeker van. En dat niet alleen, want naast een beschermende werking biedt ieder zonproduct een extra voordeel. Je kunt een aantal van de producten zelfs winnen, dus lees snel verder.

Biodermal zonproducten
Een stralende huid met Biodermal
Biodermal
De complete sun range
Biodermal zonproducten
De optimale huidverzorging

Een complete sun range

Je huid is van nature mooi en sterk, maar heeft natuurlijk wel de juiste bescherming nodig. Zeker wanneer je tijd in de zon doorbrengt. Om je optimaal te beschermen, komt Biodermal met een nieuwe lijn aan zonproducten. Deze complete sun range biedt voor ieder huidtype en iedere huidbehoefte een uniek product. En zo haal je het beste uit je huid naar boven.

Biodermal zonproducten

Diepgaande hydratatie

In de zonproducten van Biodermal vind je het unieke Triple Moist complex. De drie vochtherstellende ingrediënten versterken elkaar en vormen een beschermend laagje op het huidoppervlak. Zo blijft de vochtbalans op peil en blijft je huid 24 uur gehydrateerd, glanzend en zacht. De directe en langdurige hydratatie vormen een boost voor lichaam en geest. En het zorgt er ook nog eens voor dat de producten zeer waterbestendig zijn.

Anti Age: Rimpels en pigmentvlekken voorkomen

Rimpels en pigmentvlekken door de zon? Liever niet. Om huidveroudering te voorkomen, zijn er de Anti Age Zonnecrème gezicht SPF 30 40ml. De herstellende werking van vitamine C, E en Q10 zorgt ervoor dat de huid snel herstelt na een zonnebad. Wat ook fijn is, is dat de crème geen vet laagje achterlaat op je gezicht. Zo kun je na een middagje zonnen je make-up direct weer aanbrengen.

Biodermal

Matterend: geen extra puistjes

Ook de Matterende Zonnefluïde gezicht SPF 30 40ml is speciaal bedoeld voor je gezicht. Het matterende effect is vooral fijn wanneer je een vrij vette huid hebt van jezelf. Door vettige zonverzorgingsproducten heb je namelijk sneller last van puistjes, maar dat is nu verleden tijd. Deze zonnefluïde beschermt je huid tegen de zon én zorgt ervoor dat je huid de hele dag gematteerd blijft.

Gevoelige huid: optimale verzorging

Als je last hebt van zonneallergie en daardoor liever geen geparfumeerde zonproducten gebruikt, is de lijn voor de gevoelige huid de juiste keuze voor jouw huidtype. Speciaal voor de gevoelige huid heeft Biodermal zonnecrème, -spray en melk die geen parfum bevatten. Overigens ook heel fijn voor kinderen!

Biodermal zonproducten

Aftersun: verzorg de huid ook achteraf
Nadat je hebt genoten van het zonnetje, is het tijd voor aftersun. De Aftersun verkoelende gel-crème pot 200ml verkoelt direct nadat je hebt genoten van het zonnetje. De kalmerende en herstellende werking zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Precies wat je huid nodig heeft!

Review en win Biodermal zonproducten

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Wil jij graag Biodermal zonproducten testen? Dat komt goed uit! In ruil voor een eerlijke review geven wij namelijk maar liefst 25x de Anti Age Zonnecrème gezicht SPF 30 40ml en 36x de After Sun verkoelende gel-crème weg. Meedoen? Vul onderstaand winformulier in en maak direct kans. Enne, na het schrijven van de review mag je het product natuurlijk gewoon houden. Veel succes!


Welk product zou jij gebruiken voor jouw huidtype?