Naar boven

Geef je look wings met Rimmel Wonder’Fully Real Mascara en Wonder Wing Liner

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Met de Rimmel Wonder'Fully Real Mascara creëer je een look die meteen opvalt: een 'valse wimper' effect maar met een natuurlijke uitstraling. Je maakt je oogopslag af met de Wonder Wing Liner, waarmee je in één keer een perfecte wing tekent. Lees onze Q&A over de mascara!

Rimmel introduceert Rimmel Wonder’Fully Real Mascara en Wonder Wing Liner

Deze herfst en winter concentreren de make-uptrends zich heel erg op de ogen: je wimpers mogen enorm opvallen en je omlijnt je ogen met diepzwarte eyeliner en een indrukwekkende ‘flick’ (ook wel de ‘wing’ genoemd). Met de Rimmel Wonder’Fully Real Mascara en Wonder Wing Liner kun je deze look tot in de puntjes perfectioneren. De mascara heeft een unieke formule die je wimpers heel veel lengte geeft, zonder dat ze er onnatuurlijk uitzien. De eyeliner is zo ontworpen dat je ‘wing’ nooit meer mislukt en perfect symmetrisch is aan beide kanten. We leggen hier uit hoe het werkt.

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara: het beste van Rimmel tot nu toe

Yes! Je kunt nu weelderige wimpers creëren die er uitzien alsof je zo wakker bent geworden. Voor de Wonder’Fully Real Mascara hebben de experts bij Rimmel al hun langer- en voller makende technologieën gebundeld en zo hun beste mascara tot nu toe gecreëerd. De rijke, crèmige, gitzwarte formule met keratine maakt de wimpers direct langer. De Wonder Precision Brush van de mascara, met rechte kunststof borstelhaartjes, heeft de perfecte vorm voor het creëren van waaierachtige, langer, voller lijkende wimpers. Bonus: de formule zorgt dat je mascara de hele dag perfect blijft zitten, rain or shine!

Q&A Rimmel Wonder'Fully Real Mascara

Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze mascara?
De mascara heeft een formule met een hoge kleurintensiteit waarmee je direct volume en lengte kunt opbouwen voor een waaierlook en een vol, vals wimpereffect.

Welke ingrediënten in de formule helpen bij het vergroten van mijn wimperlengte en hoe gebeurt dit?
Dit gebeurt door een combinatie van een specifieke polymeer en een vezel waardoor de vezels zich goed kunnen vastzetten op de wimper voor de wow-factor.

Hoe kan de mascara mijn wimpers perfect definiëren en ze klontervrij houden?
Dit is mogelijk door de nieuwe vorm van het borsteltje waardoor de formule op alle wimpers aangebracht wordt terwijl je ze kamt en volume geeft voor de ultieme waaierlook.

Wonder Wing Liner: het omlijnen van je ogen was nog nooit zo makkelijk

Eindig jij ook weleens met een wing die gewoon nét niet mooi is? Of je wing is aan de linkerkant heel anders dan rechts… Vooruit, het valt allemaal in de categorie #firstworldproblems, maar hé, met de Wonder Wing Liner van Rimmel is het wél verleden tijd. Met het innovatieve viltpuntje geef je elk oog snel een perfect, symmetrisch ‘cat eye’-lijntje. De unieke applicator is speciaal voor Rimmel ontworpen en gebruik je zo: met het puntje van de eyeliner pen omlijn je het ooglid, daarna draai je de eyeliner op haar zijkant en druk je de ‘stempel applicator’ op de buitenste ooghoek. Wow, een perfecte ‘flick’! En dubbel wow: de intense, veegvaste kleur blijft de hele dag en avond perfect zitten – dat is nog eens wonder wings power.

Afb_Quote_2
Hele fijne eyeliner, zelfs een festival met alleen maar regen overleefd. Het is erg makkelijk om de juiste lijn te maken omdat de punt van de eyeliner scherp is.
Melanie118 op bol.com over de Wonder Wing Liner
De details: Wonder Wing Liner
  • Unieke applicator speciaal voor Rimmel ontwikkeld;
  • Altijd een symmetrische wing met de speciale ‘stempel’ techniek;
  • Intens, gitzwarte kleur;
  • Veegvast: blijft de hele avond zitten, wat je ook doet!
Bekijk alle make-up van Rimmel

 


Op wie wil jij dit najaar indruk maken met je verbluffende oogopslag?